fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

„Atmosfera“ – „Riteriai“: į tolimausią tašką

Būrį žaidėjų į rinktines delegavę „Riteriai“ trečiojo turo rungtynes praleido, o ketvirtajame, pagal tvarkaraštį, bus priversti keliauti į tolimiausią tašką – Mažeikius. Sostinės ekipos treneris Slavomiras Cisakovskis to nesureikšmina. Jo tikslas – su auklėtiniais ir toliau demonstruoti tokį žaidimą, koks buvo žaidžiamas per pirmas dvejas rungtynes.

 

Data: 2024 m. kovo 29 d. 15:00 val.

Vieta: Dirbtinės dangos stadionas, Mažeikiai

 

Naujienos

Nepaisant to, kad „Riteriai“ už visas lygos komandas yra sužaidę mažiau rungtynių, jie iki šiol su septyniais tiksliais smūgiais išlieka rezultatyviausia komanda. Šioje kategorijoje antras yra penkiskart pasižymėjęs „Babrungas“, dar dvi komandos savo sąskaitose turi po keturis įvarčius.

Neskaitant į „Benfica“ klubą išvykusio Arno Voitinovičiaus, „Riteriai“ į U-19 rinktinę delegavo net keturis savo auklėtinius: Matą Latvį, Simą Civilką, Joną Usavičių bei Milaną Rutkovskį. Visas šis ketvertas pergalingose rungtynėse prieš Prancūziją žaidė nuo pirmos minutės.

Į U-21 rinktinę buvo deleguotas šiemet visas rungtynes „Riterių“ sudėty žaidęs Nojus Stankevičius. Pastarajam toks iškvietimas nebuvo pirmas.

Į „Riterių“ treniruočių procesą sugrįžo šiemet dar nežaidęs Ebuka Onah. Ar jis jau galės padėti komandai šeštadienį, paaiškės jau šiandien.

Varžovas

Praėjusį sezoną Antros lygos nugalėtoja tapusi ir kelialapį į „TopSport Pirmą lygą“ iškovojusi Mažeikių „Atmosfera“ prieš naująjį sezoną ambicijų nestokojo. Jų nelaimei, startas nesusiklostė. Iš pradžių buvo pralaimėta „Neptūnui“, antrajame ture – „Nevėžiui“.

Kaip ir „Riteriai“, trečiojo turo rungtynių mažeikiškiai dar nežaidė. Taip atsitiko dėl jų varžovo „Be1 NFA“ klubo deleguotų žaidėjų į rinktines.

Nuo penktojo turo žemaičių lauks lengvesnis tvarkaraštis.

Paskutinės rungtynės

Antrajame ture „Riteriai“ 5:0 nugalėjo „Hegelmann B“, o „Atmosfera“ 1:2 nusileido „Nevėžiui“.

Nepaisant pergalės milžinišku skirtumu, S.Cisakovskis pažymėjo, kad šios rungtynės buvo sunkesnės nei pirmajame ture žaistos prieš „Taurą“.

„Atmosfera“ pralaimėjo apmaudžiai. Dešimtą antro kėlinio sekundę rezultatą išlyginę mažeikiškiai, nebuvo prastesnė komanda už vienus lygos favoritų, tačiau viena klaida lėmė „Nevėžio“ pergalę.

Akistata

Jonas Usavičius prieš Adomą Miką. Jaunasis „Riterių“ talentas, įmušęs įvarčius abejose čempionato rungtynėse, šeštadienį prieš save ne kartą išvys ne vienų metų patirtį A lygoje turintį Adomą Miką. Talento ir veterano akistata – kas ją laimės?

Orų prognozė

Sinoptikai prognozuoja, kad rungtynės vyks geriausiomis oro sąlygomis per visą šį sezoną. Rungtynių pradžioje numatoma 14 laipsnių šiluma, debesuotas, bet be kritulių dangus ir dviejų metrų per sekundę rytų vėjas.