fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

I. Mugulusi: „treniruojuosi 2-3 kartus per dieną bei nekantrauju grįžti ir prisijungti prie komandos“

„Riteriai“ ruošiasi penktosioms „TopSport Pirmos lygos“ rungtynėms, kuriose vis dar bus priversti kovoti be vieno svarbiausių savo žaidėjų Ismos Mugulusi. Į gimtąją Ugandą dar prieš sezono pradžią išvykęs saugas, dėl biurokratinių priežasčių vis dar negali grįžti į Lietuvą ir prisijungti prie „Riterių“.

„Kaip klubas, padedame žaidėjui tuo, kuo galime, tačiau biurokratija yra biurokratija. Blogiausia, kad taip atsitiko dėl kažkieno aplaidumo. Jau aišku, kad būsimas rungtynes tikrai žaisime be jo, bet vėliau tikimės žaidėjo sugrįžimo ir komandos sustiprinimo“, – sakė „Riterių“ sporto direktorius Vytautas Masaitis.

I.Mugulusi šiuo metu treniruojasi pagal klubo sukurtą individualią programą. Jis taip pat nekantrauja prisidėti prie naujųjų savo komandos draugų.

Kokios mintys užplūdo kai sužinojai, jog grįžti į Lietuvą užtruks ilgiau nei planuota?

Buvo labai sunku, nes net neįsivaizdavau, kad gali taip nutikti. Tikėjausi prisijungti prie komandos draugų kuo greičiau ir labai laukiau to momento kai galėsiu padėti komandai siekti iškeltų tikslų.

Stebėdamas rungtynių rezultatus, ką manai apie apie ,,Riterių“ sezono pradžią?

Nemaniau, kad būti tik komandos gerbėju gali būti taip sunku. Tikrai nėra lengva žiūrėti komandos rungtynes ir negalėti jai padėti. Visgi žiūriu kiekvienas rungtynes ir labai dėkoju trenerių štabui, kurie sudarė man individualią programą pagal kurią treniruojuosi 2-3 kartus per dieną ir nekantrauju grįžti ir prisijungti prie komandos. Taip pat esu labai dėkingas už visą palaikymą tiek komandai tiek sporto direktoriui.

Kokius tikslus šiame sezone esi išsikėlęs sau?

Pirmiausia mano tikslas laimėti ir padėti klubui grįžti ten kur jam ir priklauso būti. Taip pat noriu padėti komandos draugams kuo geriau pasirodyti aikštelėje, visgi komanda eina pirmiausia, o asmeniniai tikslai po to.

Kaip manai kas šį sezoną bus didžiausi ,,Riterių” konkurentai?

Asmeniškai gerbiu visas komandas, bet manau tikrai išsiskiria ,,BE1 NFA” ir ,,Neptūnas“. Kėdainių ,,Nevėžis“ žaidžia sebėtinai gerai, o ,,Garliavai“ sekasi sunkiau, kas yra keista, nes pasiruošimo metu jie atrodė tikrai stipriai.

Iškovoję keturias pergales per ketverias rungtynes „Riteriai“ išlieka vienintele „TopSport Pirmos lygos“ komanda, kuri šiame sezone nėra praradusi nei vieno taško ir rikiuojasi pirmoje turnyrinės lentelės vietoje. Būsima dvikova Kaune laukia balandžio 15 dieną prieš „K. Žalgirio“ B komandos futbolininkus.