fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

Prieš dvikovą su „Partizan“ į „Trakus“ sugrįžo legionierius iš Dramblio Kaulo Kranto

Dėl migracijos problemų Lietuvą gegužės pradžioje palikęs „Trakų“ legionierius Lajo Traore sekmadienį grįžo į mūsų šalį ir jau ketvirtadienį gali prisidėti prie ekipos UEFA Europos lygos antrojo atrankos rato rungtynėse su Belgrado „Partizan“ klubu. Dramblio Kaulo Kranto atstovas jau spėjo sužaisti oficialias rungtynes pirmoje lygoje, kai „Trakai B“ lygiosiomis 2:2 sužaidė su Alytaus „Dainava“.

„Prieš biurokratiją, kaip ir prieš vėją, nepapūsi. Tik todėl tiek ilgai užtruko Lajo sugrįžimas. Kitas dalykas – stengiamės žiūrėti ne į praeitį, o į ateitį. Džiaugiamės, kad jis yra su mumis ir tikimės jo pagalbos“, – sakė klubo direktorius Virmantas Lemežis.

L.Traore šį sezoną A lygoje sužaidė penkerias rungtynes, per kurias spėjo pažaisti krašto gynėju, krašto saugu ir pozicijoje po puolėju. Sekmadienį B komandos rungtynėse L.Traore buvo išbandytas vidurio gynėjo ir vidurio saugo pozicijose.

„Lajo yra vienas universaliausių futbolininkų, todėl jis yra metamas ten, kur reikia užkamšyti skyles. Ar taip pat darysime ir ketvirtadienį? Nežinau, tai vyriausiojo trenerio kompetencija. Reikia suprasti, kad jis du mėnesius buvo be komandos. Kita vertus, rungtynės su „Dainava“ parodė, kad grįžęs į gimtinę futbolininkas neatostogavo“, – kalbėjo V.Lemežis.

Rungtynės tarp „Trakų“ ir „Partizan“ bus žaidžiamos ketvirtadienį 19.00 val. LFF stadione. Šios poros laimėtojas trečiajame atrankos etape susikaus su danų „Nordsjelland“ – švedų AIK poros nugalėtoju. Kol kas „Partizan“ ir „Nordsjelland“ pirmauja 1:0, tačiau abi ekipos žais išvykose.