fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

„Riteriai“ tarp geriausių – mėnesio rinkimuose ir žaidėjas, ir jaunas žaidėjas, ir treneris

Kovą dėl kelialapio į UEFA Konferencijų lygos atranką tęsiantys sostinės „Riteriai“ už darbą rugsėjį sulaukė įvertinimo. Geriausiu mėnesio žaidėju pretenduoja tapti Nemanja Lakičius-Pešičius, geriausiu jaunu žaidėju – Deimantas Rimpa, o geriausiu treneriu – Pablo Villaras.

Rugsėjo pradžioje prie komandos prisijungęs 31-erių serbas su „Riterių“ apranga spėjo sužaisti ketverias rungtynes, tarp kurių ir pergalingu gynėjo įvarčiu pasibaigusi dvikova prieš „Panevėžį“.

Peties traumą, dėl kurios U-21 rinktinės stovykloje sudalyvauti negalėjęs D. Rimpa, pateko tarp penkių jaunųjų į mėnesio titulą pretendentų. Saugas rugsėjį sužaidė ketverias rungtynes, per kurias spėjo pasižymėti rezultatyviu perdavimu.

Vasarą komandą papildęs treneris P. Villaras tarp geriausių mėnesio trenerių pateko pirmą kartą. Kartu su juo dėl pripažinimo kovoja „Žalgirio“ treneris Vladimiras Čeburinas ir „Kauno Žalgirio“ vairininkas Rokas Garastas.

Už „Riterius“ iki antradienio pabaigos galite balsuoti tv3.lt portale esančioje apklausoje. Atiduoti balsą už vieną nominantą kiekvienoje iš trijų kategorijų galima po kartą per dieną.

40 proc. balsavimo rezultatų sudarys sirgalių balsai, o po 30 proc. – žurnalistų bei ekspertų įvertinimai.