fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

„Riteriai B“ dvikovą su „Be1 NFA“ baigė lygiosiomis

„Optibet Pirmos lygos“ 24-ojo turo rungtynėse sostinės „Riteriai B“ dvikovą su viena stipriausių lygos komandų „Be1 NFA“ išvykoje baigė lygiosiomis 1:1. Vilniečiams išlyginamąjį įvartį pelnė Ebuka Onah.

Rungtynės prasidėjo sėkmingiau atakuojant kauniečiams, o Fabio Mazzone auklėtiniai retai privesdavo ataką iki trečiosios zonos. Puolime žaidęs E. Onah dažniausiai nuo komandos būdavo atskirtas.

Gynyboje netrūko klaidų paliekant erdves varžovams, kurie naudojosi tomis erdvėmis bei kūrė progas. Viena tokių klaidų virto Roko Lavrono Mazuro įvarčiu kėliniui besibaigiant. Po šio tikslaus smūgio dar buvo likusios šešios minutės, tačiau per jas nieko neįvyko.

Po pertraukos vaizdas pasikeitė ir „Riteriai“ pradėjo ilgiau kontroliuoti kamuolį. Ir ne tik. Apskritai, pasikeitė abiejų komandų vaidmuo ir vilniečiai tapo geresne komanda aikštėje. Pasitikėjimas ir žaidimo pasikeitimas lėmė greitą deficito panaikinimą. Spaudžiami varžovai suklydo, o E. Onah iš septyniolikos metrų nuo virpsto pasiuntė kamuolį į tinklą.

Per likusį laiką parodę charakterį „Riteriai“ išlaikė lygų rezultatą bei turnyro lentelėje pakilo į aštuntą poziciją.

„Džiaugiuosi, kad komanda po pirmo sunkaus kėlinio nenuleido rankų ir antrajame įrodė, ko yra verta. Žaviuosiu charakteriu, kurį pademonstravo mano vaikinai. Tik tai mums leido papildyti taškų taupyklę“, – po dvikovos sakė F. Mazzone.