fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

Siaubinga antrojo kėlinio pradžia lėmė B komandos nesėkmę prieš „Nevėžį“

Dvidešimt pirmojo „Optibet Pirmos lygos“ turo rungtynėse sostinės „Riteriai B“ 1:4 pralaimėjo Kėdainių „Nevėžiui“ bei turnyro lentelėje nukrito į vienuoliktąją vietą. Vienintelį sostinės komandos įvartį pelnė Egidijus Mickus.

„Riteriai B“ rungtynes pradėjo užtikrinčiau, kontroliavo rungtynes ir sukūrė daugiau progų nei kėdainiečiai. E. Mickaus įmuštas įvartis kėlinio viduryje buvo visiškai dėsningas rezultatas.

Viskas pasikeitė po pertraukos. Antrojo kėlinio pradžią vilniečiai pramiegojo, o tai per tris minutes lėmė tris praleistus įvarčius.

„Antrojo kėlinio pradžią mes tiesiog atsijungėme ir negaliu paaiškinti, kodėl. Be abejo, kalbėsime su komanda apie tai, kas nutiko, kad daugiau tokie dalykai nepasikartotų“, – po rungtynių sakė „Riterių B“ vyriausiasis treneris Fabio Mazzone.

Po šio nokdauno sugrįžti į rungtynes aikštės šeimininkai taip ir nesugebėjo, o iniciatyvą perėmę kėdainiečiai dar neįpusės kėliniui pelnė ir ketvirtą įvartį. Tai padarė Nika Toklikishvili, kuriam šis įvartis buvo trečiasis šiandienos mače.

Iki sezono pabaigos komandai dar liko sužaisti dešimt rungtynių.