fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

„Riterių“ rėmėjų gretas stiprina „Sharp“

Į prizininkų gretas po dvejų metų pertraukos „Optibet A lygoje“ siekiantys sugrįžti sostinės „Riteriai“ sulaukė solidaus pastiprinimo – buitinės technikos kompanijos „Sharp“ prisijungimo. Stiprinanti pozicijas buitinės technikos rinkoje, „Sharp“ savo kompetenciją koncentruoja į naujų technologijų kūrimą. Be to, niekada nuošalyje nelieka ir sportas.

„Savo darbe turime tikslą patenkinti klientą bet kokiame profesionalaus vaizdavimo scenarijuje. Kalbant apie „Riterius“, matome, kad jų prioritetai panašūs, todėl tikiu, kad galime žengti viena linija“, – apie prisijungimą prie klubo sakė „Sharp“ vadovas Baltijos šalims Marius Olšauskas.

Likus šešerioms rungtynėms iki „Optibet A lygos“ sezono pabaigos, „Riteriai“ turnyro lentelėje yra įsitaisę ant trečiojo laiptelio. Toks rezultatas klubui suteiktų galimybę sugrįžti į Europinę sceną.

„Sharp“ yra tarptautinis ženklas, todėl jo prisijungimas prie mūsų klubo dar labiau didina motyvaciją varžytis ne tik Lietuvoje, bet ir Europoje. Be abejo, bandysime pateisinti į mus dedamas viltis“, – sakė „Riterių“ prezidentas Janas Nevoina.

„Sharp“ vardas lietuviškame sporto pasaulyje nėra naujokas. Anksčiau kompanija rėmė krepšinio klubą Kauno „Žalgiris“ bei buvo pagrindinis LFF taurės rėmėjas.