fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

„Riteriai“ jaunimo rinktinėse

Du „Riterių“ atstovai Geraldas Širvinskas ir Emil Andriuškevič šiuo metu pluša su savo amžiaus rinktinėmis, o U-21 trenerių štabe yra ir „Riterių B“ vyriausiasis treneris Fabio Mazzone.

U-21 rinktinė šeštadienį žaidė kontrolines rungtynes prieš „Kauno Žalgirį“ ir pralaimėjo jam 0:1. G. Širvinskas žaidė valandą, o pergalingą įvartį kauniečiams pelnė anksčiau „Riteriams“ atstovavęs Nerijus Valskis.

Į U-21 rinktinės stovyklą buvo pakviestas dar vienas „Riterių“ atstovas Deimantas Rimpa, tačiau dėl traumos prisijungti prie komandos jis negalėjo. Tuo tarpu „Jonavai“ prieš keletą mėnesių paskolintas Juozas Lubas jaunimo ekipos treniruotėse dalyvavo ir žengė į aikštę draugiškame mače.

U-19 rinktinė atrankos į Europos čempionatą rungtynes su šeimininke Rumunija baigė 0:0. E. Andriuškevič šioje dvikovoje žaidė nuo švilpuko iki švilpuko. Jaunių rinktinei atrankoje liko dar viena dvikova su Latvija. Pergalė lietuviams praktiškai garantuotų patekimą į kitą atrankos etapą.

Šiai Tomo Ražanausko treniruojamai rinktinei atstovauja ir dar vienas šį sezoną „Riteriuose“ pradėjęs, bet prieš kelias savaites į Italiją išvykęs, jaunuolis Esmilis Kaušinis. Pastarasis dvikovą su rumunais praleido ant atsarginių suolo.