fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

Neįtikėtinas mėnuo – „Riteriai“ geriausiais pretenduoja tapti visose kategorijose

„Optibet A lyga“ paskelbė pretendentų į geriausio liepos mėnesio žaidėjo, jauno žaidėjo ir trenerio vardą. Visose trijose kategorijose yra ir „Riterių“ atstovų.

Geriausiu žaidėju pretenduoja tapti du sostinės komandos atstovai Rokas Filipavičius ir Valdemaras Borovskij, geriausiu treneriu – Pablo Villaras, geriausiu jaunu žaidėju – Artūras Dolžnikovas ir Deimantas Rimpa.

Įspūdingai liepos mėnuo susiklostė R. Filipavičiui, kuris per penkerias rungtynes pelnė šešis įvarčius bei sužaidė geriausią karjeros mėnesį. Galime prisiminti, kad savo šou Filas pradėjo Telšiuose, kur, esant rezultatui 1:1, nuo 82 minutės pelnė du įvarčius.

Persikėlus veiksmui į sostinę, R. Filipavičius darsyk nubaudė „Džiugą“ – šįkart pelnydamas pergalingą įvartį šeštą pridėto laiko minutę. Prabėgus savaitei, puolėjas pelnė pirmąjį karjeros hetriką, o „Šiauliai“ buvo nugalėti 3:1.

„Tai yra visų nuopelnas, pradedant gydytojais, baigiant treneriais ir žaidėjais. Visi man padeda ir rezultatą galime matyti aikštėje“, – dar prieš paskelbiant nominantų sąrašą sakė R. Filipavičius.

Taip pat geriausiu mėnesio žaidėju pretenduoja tapti nenuilstantis veteranas Valdemaras Borovskis. Jis per penkerias mėnesio rungtynes pasižymėjo vienu pelnytu įvarčiu ir trimis rezultatyviais perdavimais.

„Jaunėju, dėl to ir žaidimas gerėja“, – juokavo V. Borovskis.

„Riterių“ vyriausiasis treneris P. Villaras geriausiu treneriu pretenduoja tapti pirmą kartą, o jo konkurentais dėl titulo yra „Hegelmann“ strategas Andrius Skerla bei „Šiaulių“ vyriausiasis treneris Mindaugas Čepas.

Geriausio jaunojo žaidėjo kategorijoje – jau matytas A. Dolžnikovas ir pirmą karjeros mėnesį „Optibet A lygoje“ sužaidęs D. Rimpa. Pirmasis per trejas rungtynes pasižymėjo įvarčiu ir rezultatyviu perdavimu, antrasis sužaidė penkerias rungtynes, kuriose buvo itin svarbi komandos figūra.

Už savo favoritus iki sekmadienio pabaigos galite balsuoti tv3.lt portale esančioje apklausoje. Atiduoti balsą už vieną nominantą kiekvienoje iš trijų kategorijų galima po kartą per dieną.

40 proc. balsavimo rezultatų sudarys sirgalių balsai, o po 30 proc. – žurnalistų bei ekspertų įvertinimai.