fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

U-19 rinktinės stovykloje – du „Riteriai“

Lietuvos vaikinų iki 19 metų rinktinės kandidatai kovo 21–27 dienomis dalyvauja treniruočių stovykloje Kaune. Jos metu bus sužaistos dvejos draugiškas rungtynes prieš bendraamžius iš Estijos. Šios amžiaus grupės rinktinės vyriausiasis treneris Tomas Ražanauskas į stovyklą iškvietė ir du „Riterių“ atstovus – Emilį Andriuškevičių ir Kajų Berštą.

„Man tai pirmas iškvietimas į U-19 rinktinę, todėl ir smagu, ir įdomu, kaip seksis. Pirmą stovyklos dieną praleidau dėl „Riterių B“ rungtynių „Optibet Pirmoje lygoje“, o prie nacionalinės komandos prisijungiau tik antradienį. Daugumą žaidėjų pažįstu, nuo vaikystės žaidėme vienas prieš kitą, tad priimtas buvau tikrai maloniai. Dabar visos mintys – būsimam mačui prieš Estiją“, – sakė šiame sezone jau trejose „Optibet A lygos“ rungtynėse žaidęs E. Andriuškevič.

„Praėjusį kartą rinktinės stovyklą teko praleisti dėl traumos, todėl buvo labai smagu vėl gauti kvietimą ir čia sugrįžti. Žaisime dvejas rungtynes. Tikiuosi, kad pasirodysiu gerai“, – sakė antrą T. Ražanausko kvietimą gavęs K. Beršta.

LFF Kauno treniruočių centro stadione pirmoji kaimyninių šalių komandų akistata įvyks kovo 25 dieną 17:00 valandą, antroji – kovo 27 dieną 12:00 valandą. Tai bus pasirengimo etapas 2023-ųjų Europos U-19 vaikinų čempionato atrankai, kurioje lietuviams teks rungtis su Austrijos, Latvijos ir Turkijos bendraamžiais.