fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

„Riterių“ naujokas – Bulgarijos čempionate žaidęs brazilas

Buvęs Bulgarijos „Carsko Selo“ klubo futbolininkas iš Brazilijos Lucas Dias būsimame sezone atstovaus „Riterių“ klubui. Trečiadienį atvykęs 24-erių saugas ne tik iškart rado bendrą kalbą su būsimais komandos naujokais, bet ir parodė savo klasę.

„Įdėmiai analizavome Lucą praėjusiame klube Bulgarijos čempionate. Ten jis rodė solidų, kūrybingą žaidimą. Pats Lucas tik atvykęs į mūsų klubą visus sužavėjo šypsena, nuoširdumu ir profesionalumu. Esu tikras, kad Lucas bus ryški asmenybė „Optibet A lygoje“ 2022-aisiais“, – apie klubo naujoką kalbėjo Tadas Simaitis.

Pats futbolininkas pernai su „Carsko Selo“ klubu Bulgarijos čempionate liko aštuntoje vietoje. Atvykęs į Lietuvą, jis tikisi žymiai geresnių rezultatų.

„Tai yra mano pirmas kartas jūsų šalyje. Pirmas įspūdis toks, kad mėgausiuos tuo, ką pasiūlys Lietuva. Jaučiuosi tikrai komfortabiliai tiek kalbant apie šalį, tiek apie miestą ir, žinoma, klubą.

Mano tikslas – ne tik individualus pasirodymas, bet ir pagalba kovoje dėl aukščiausių pozicijų. Kodėl taip galvoju? Iškart pajutau, jog čia yra šeima, turinti milžiniškų ambicijų ir puikią organizaciją. Patikėkite, tai yra nuostabi kombinacija“, – sakė „Riterių“ naujokas.

Lucas Dias su „Riterių“ marškinėliais debiutuos šį šeštadienį BFA arenoje dvikovoje prieš „Panevėžį“.