fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

„Riteriai“ – „Hegelmann Litauen“: nepamiršta pirmojo rato akistata

Kai balandžio pradžioje sostinės „Riteriai“ su „Hegelmann Litauen“ susitiko Kaune, rungtynių pirmasis kėlinys buvo itin nykus. Nei viena, nei kita komanda neatliko nei vieno smūgio į vartų plotą, tačiau rikošetu į „Riterių“ vartus įskriejęs kamuolys „Optibet A lygos“ debiutantams dovanojo persvarą. Po pertraukos tąkart vilniečiai perėmė iniciatyvą, pradėjo kurti progas, tačiau tuomet… praleido antrąjį įvartį. Scenarijus, kurio pakartoti nenori niekas.

Data: 2021 m. gegužės 19 d. 18:00 val.

Vieta: LFF stadionas, Vilnius. Bilietus platina „Tiketa“. Tiesioginė rungtynių transliacija TV3 play portale.

Varžovas

„Hegelmann Litauen“ pirmasis sezono trečdalis yra banguotas ir tikrai ne toks geras, kokio norėtų pati komanda. Apskritai, Kauno rajono  atstovai turi nemažai panašumų su „Riteriais“. Tiek žaidimo prasme, tiek rezultatų. Tiesa, vienas skirtumas akivaizdus – „Hegelmann Litauen“ ekipos traumos taip stipriai nekankina, todėl ekipos vyriausiajam treneriui Andriui Skerlai mažiau skauda galvą, kuom užkaišyti atsiradusias spragas. Aišku, vieno iš lyderių Levano Mačerašvilio netektis kauniečiams yra milžiniškas nuostolis.

Naujienos

Rungtynių „Dainava“ – „Riteriai“ 35 sekundę Lukas Kochanauskas skaudžiai griuvo baudos aikštelėje, o prie jo atbėgęs gydytojas Sergejus Brežnevas trenerių štabui parodė, jog nedelsiant bus reikalingas keitimas. Deja, tas keitimas reiškia dar vieną ilgą puolėjo iškritimą bei dar vieną operaciją jo gyvenime.

Priminsime, kad prieš savaitę kojos lūžis ilgam iš rikiuotės išstūmė Aleksandrą Levšiną. Vis dar neaiški Artūro Dolžnikovo situacija, o guodžia tik tai, kad Tomas Dombrauskis po traumos pusvalandį jau sužaidė B komandos sudėtyje, netrukus tą patį turėtų padaryti ir Dominykas Barauskas.

Ši dvikova abiem komandoms bus paskutinioji prieš „Hegelmann LFF taurės“ turnyro startą. Priminsime, kad jame „Riteriai“ susikaus su „Sūduva“, o „Hegelmann Litauen“ – su „Atmosfera“.

Praėjęs turas

Praėjusį savaitgalį vykusios rungtynės „Riteriams“ tapo dar vienu nusivylimu, kai susitikimas su „Dainava“ Alytuje baigėsi lygiosiomis 1:1. Galime prisiminti, kad po pertraukos „Riteriai“ įgijo žaidybinę persvarą, tačiau kalbant apie labai geras progas, tai jų neišnaudota buvo tik viena – kai Valdas Paulauskas atsidūręs prieš varžovų vartininką smūgiavo tiesiai į jį.

Savo ruožtu „Hegelmann Litauen“ šiuo metu yra ant bangos. Po pergalės prieš Vilniaus „Žalgirį“, Kauno rajono komanda 1:0 nugalėjo Kėdainių „Nevėžį“, kuris po pralaimėjimo pranešė apie atsisveikinimą su treneriu Vitalijumi Stankevičiumi.

Tarpusavyje

0-0-1. Tai bus tik antras šių komandų tarpusavio susidūrimas istorijoje. Apie pirmąjį šiame tekste jau užsiminėme – abi komandos žaidė žemiau savo galimybių, tačiau tuometiniams aikštės šeimininkams tai nesutrukdė pasižymėti du kartus bei iškovoti pergalę.

Orų prognozė

Rungtynių metu sinoptikai prognozuoja keturiolikos laipsnių šilumą, pragiedrulius ir vidutinę lietaus tikimybę. Taip pat, pūs nestiprus trijų metrų per sekundę šiaurės vėjas.