fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

„Riterių“ trenerių štabą papildė M.Malinauskas

36 – erių metų Mindaugas Malinauskas pasirašė sutartį su Vilniaus „Riteriais“ bei tapo vyriausiojo trenerio Mindaugo Čepo pagalbininku. M.Malinauskas bus atsakingas už darbą su vartininkais. Pastaruoju metu jis vartininkų amato mokė jaunimo, be to Lietuvoje yra išsilaikęs vartininkų trenerio sertifikatą, o Latvijoje baigia UEFA B vartininkų trenerio kursus.

Prieš dvi savaites M.Malinauskas pradėjo darbą su „Riterių“ vartininkais Tadu Simaičiu, Vincentu Šarkausku ir Tomu Čepuliu, o dabar oficialiai tapo klubo nariu.

„Skatinti manęs prisijungti prie „Riterių“ nereikėjo, nes, kaip nebūtų, tai daugkartiniai A lygos prizininkai. Tai jau yra paskata ir noras, o dar galiu pridurti ir puikų bei ambicingą trenerių štabą. Savo darbo pradžia klube esu patenkintas, nes į savo rankas gavau nuostabų trio (šypsosi).

Iš tikro, „Riterių“ vartininkai yra patirties ir jaunatviškumo maksimalizmo junginys, vienas kitam padedantis ir papildantis“, – apie savo naują veiklą kalbėjo M.Malinauskas.

Priminsime, kad pastaruosius penkerius metus su „Riterių“ vartininkais dirbo baltarusis Albertas Rybakas, tačiau po praėjusio sezono pasibaigusios sutarties pusės nutarė nepratęsti.

Artimiausias kontrolines rungtynes „Riteriai“ šį šeštadienį 19:30 val. (viena valanda anksčiau nei buvo skelbta anksčiau) sostinės „Sportimos“ manieže žais su Rygos „Metta“ futbolininkais.