fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

„Riteriai B“ ir „Banga“ išsiskyrė be įvarčių

Šalies pirmoje lygoje rungtyniaujantis Riterių rezervas susitikimą su Gargždų „Banga“ sužaidė nulinėmis lygiosiomis. Nepaisant „Bangos“ įgyto žaidybinio pranašumo antrajame kėlinyje, įvarčiais jo įtvirtinti svečiai nesugebėjo.

Dėl traumų gausos į Širvintas Riterių išvyko vos trylika, o apšilimo metu traumuotųjų sąrašą papildė ir Artūras Dolžnikovas. Ant atsarginių suolo liko vienintelis atsarginis vartininkas Audrius Likša, kuris aikštėje nepasirodė, o tai reiškia, kad rungtynes pradėjęs vienuoliktukas jas ir užbaigė.

Šioje dvikovoje proga debiutuoti buvo suteikta vartininkui Tomui Čepuliui, kuris pirmose rungtynėse liko atsargoje.

„Dėl debiuto labai smagu. Treneriai pasitikėjo su vienais lygos lyderių, o tai svarbu kiekvienam jaunam žaidėjui. Savo žaidimo vertinti nenoriu, nes buvo ir geresnių, ir ne tokių gerų epizodų. Pagal rungtynes, suprantu, kad reikia tobulinti žaidimą kojomis, daugiau vadovauti ir greičiau priimti sprendimus“, – kalbėjo T.Čepulis.

Artėjant dvikovos pabaigai, nepaisant svečių teritorinės persvaros, savųjų šansų turėjo ir Riteriai.

„Galvoju, kad abi komandos nusipelnė taškų. Norėčiau pagirti savo komandą, kuri, nepaisant žaidėjų trūkumo, sugebėjo sužaisti geras rungtynes, laikėsi žaidimo plano ir buvo tikri kovotojai. Tad ačiū jiems“, – sakė T.Čepulis.

Po šio iškovoto taško „Riteriai B“ turnyro lentelėje yra septinti.