fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

Į „Riterius“ sugrįžta M.Grigaravičius

Geriausias praėjusių metų „Optibet A lygos“ lapkričio mėnesio žaidėjas Mindaugas Grigaravičius po peržiūrų įvairiuose klubuose grįžta į sostinės „Riterius“, su kuriais netrukus pradės penktąjį sezoną.

„Smagu, kad viena klubo legenda pas mus lieka dar metams. Ne paslaptis, kad Mindaugas bandė susitarti dėl pelningesnio kontrakto su užsienio klubais. Visą šį laiką palaikėme ryšį su žaidėju, todėl galėjome greitai reaguoti į situaciją ir pasikviesti Mindaugą atgal. Grigas yra vienas iš komandos lyderių tiek rūbinėje, tiek aikštėje ir, neabejotinai, jis sustiprins mūsų puolimą“, – sakė „Riterių“ sporto direktorius.

Besibaigiant 2022-ųjų sezonui, M.Grigaravičius su „Riterių“ marškinėliais sužaidė šimtąsias rungtynes bei papildė dar labai trumpą šimtukininkų sąrašą. Naudingiausio mėnesio žaidėjo titulą jam lėmė paskutinėse trejose rungtynėse pelnyti įvarčiai.

„Smagu sugrįžti į „namus“ po poros mėnesių klajonių, kelionių bei peržiūrų. Labai pasiilgau savo kolektyvo, žaidėjų bei trenerių, nes turime nerealų ryšį. Sezonas laukia tikrai sunkus, šiais metais esu gana gerai jam pasiruošęs, todėl turėčiau demonstruoti stabilų žaidimą. Siekis šį sezoną pasiekti daugiau pergalių negu tai padarėme praėjusiais metais“, – kalbėjo M.Grigaravičius.

Su komanda šią savaitę treniruotėse jau dalyvavęs saugas šeštadienį prieš „Džiugą“ sužaidė pirmąsias priešsezonines kontrolines rungtynes.