fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

„Riteriai B“ apmaudžiai nusileido „Babrungui“

Dar vieną pralaimėjimą Pirmos lygos rungtynėse patyrė „Riterių B“ komanda, kuri ketvirtadienį Plungėje 0:2 nusileido „Babrungui“. Pirmą įvartį aikštės šeimininkai pelnė besibaigiant pirmajam kėliniui, antrąjį – prieš pat finalinį teisėjo švilpuką.

Itin jauną sudėtį turėję „Riteriai B“ nuo rungtynių pradžios kiek atsitraukė į gynybą, varžovams atiduodami kamuolio kontrolę. Verta pažymėti, kad ilgą laiką ta kontrolė „Babrungui“ nesuteikė jokio pranašumo. Deja, prieš kėlinio pabaigą kelios sisteminės klaidos leido varžovams atlikti smūgį bei pelnyti pirmąjį susitikimo įvartį.

Viskas galėjo pakrypti kita vaga, nes dar esant rezultatui 0:0, Juozas Lubas nepasinaudojo gera galimybe atidaryti sąskaitą. Dar geresnį šansą tas pats futbolininkas turėjo po pertraukos, deja, išsiveržęs vienas prieš vieną prieš varžovų vartininką, jo pergudrauti jis nesugebėjo.

Antrasis kėlinys, iš esmės, nuo pirmojo nesiskyrė – „Babrungo“ komanda ir toliau daugiau valdė kamuolį, „Riteriai“ tiesiog laukė savo šanso. Susitikimui artėjant prie pabaigos, „Riterių“ treneriai nusprendė taktiškai rizikuoti, o tai atvėrė daugiau erdvių varžovams.

Šeštąją pridėto laiko minutę po šiurkščios klaidos svečiai suteikė galimybę šeimininkams padvigubinti skirtumą ir jie ta galimybe pasinaudojo.

„Jei nežiūrėsime į rezultatą, tai rungtynės tikrai buvo neblogos. Be abejo, neramina tai, kad darome per daug individualių klaidų ir per lengvai leidžiame įmušti įvarčius, tačiau rungtynėse pamačiau ir daug pozityvių dalykų. Reziumuojant, jaunimas tokiose rungtynėse auga, o tai yra svarbiausia“, – sakė treneris Vaidas Sabaliauskas.