fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

Kova dėl taurės baigta – “Sūduvai” pralaimėta 0:3

Nepaisant to, kad rezultatas neigiamas ir netgi negražus, vis tik “Trakai” sužaidė vienas geriausių sezono rungtynių, įvertinus net ir tai, kad pirmąkart komandos marškinėlius vilkėjo Dmitrijus Otstavnovas, Kevinas Bondombe, Donatas Kazlauskas, taip pat B komandos žaidėjai Gabrielius Domkus ir Rokas Masenzovas.

Tokį naujojo trenerio sprendimą lėmė Vaidoto Šilėno diskvalifikacija, Diniaro Bilialetdinovo ir Modesto Vorobjovo traumos.

Abi komandos į aikštę žengė tam, kad pultų, o ne gintųsi ir tai negausiai susirinkusiai publikai turėjo tai patikti. Pirmoji “Trakų” klaida arba pirmasis “Trakų” nesusikalbėjimas virto pirmuoju įvarčiu sužaidus vos 15 minučių.

Ką jis pakeitė? Nieko. Ir toliau “Trakai” bandė žaisti savo žaidimą ir, pagaliau, jiems tai sekėsi daryti. Žinoma, kartais dar jautėsi komunikacijos stoka, kartais dar jautėsi komandos draugo nejautimas, tačiau, bendrai imant, “Trakai”, pagaliau, mėgavosi futbolu.

D.Otstavnovas pirmajame kėlinyje po puikios atakos vos neišlygino rezultato, po pertraukos jis vos nepadarė to paties. Teisybės dėlei reikia paminėti, kad savųjų šansų turėjo ir “Sūduva”, tačiau užtikrintai tose situacijose susitvarkydavo Tomas Švedkauskas arba varžovų smūgiai buvo netikslūs.

Antrojo kėlinio pradžia priklausė marijampoliečiams, tačiau tuomet per penkias minutes net tris galimybes turėjo “Trakai”. Deja, visi smūgiai buvo netikslūs.

O tada klaida aikštės viduryje, prarastas kamuolys, “Sūduvos” kontrataka ir praleistas dar vienas įvartis. Tą akimirką buvo galima dėti tašką, nes riteriai nebetikėjo, kad įmanoma ką nors pakeisti.

Maža to, po kelių minučių analogiška klaida aikštės viduryje, “Sūduvos” dar viena kontrataka ir dar vienas įvartis.

Tai jau buvo penkta šių komandų tarpusavio kova LFF taurės turnyre. Po šio pralaimėjimo “Trakai” jau atsilieka nuo “Sūduvos” 2:3. Praėjusiais metais riteriai taip pat LFF taurės turnyrą baigė po pralaimėjimo tai pačiai “Sūduvai”.