fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

Trys „Riteriai“ – rezultatyviausių septintuke ir kiti statistiniai rodikliai

Net ir turėdami rungtynes atsargoje, „Riteriai“ yra ryškiai rezultatyviausia „TopSport Pirmos lygos“ komanda, kurios net trys atstovai gali pasigirti esantys rezultatyviausių lygos žaidėjų septynete. Jonas Usavičius, Ernestas Zdanovič bei Armandas Šveistrys kartu savo sąskaitose turi po tris įvarčius.

Galime prisiminti, kad J.Usavičius po kartą pasižymėjo akistatose su „Tauru“, „Hegelmann B“ ir „Panevėžiu B“, E.Zdanovič – dvikovose su „Hegelmann B“, „Atmosfera“ ir „Panevėžiu B“, o A.Šveistrys – dusyk rungtynėse su „Panevėžiu B“ ir kartą – su „Panevėžiu B“.

Iš viso „Riteriai“ per šio sezono ketverias rungtynes yra pelnę 13 įvarčių, o antroje vietoje pagal šią statistiką esantis „Babrungas“ – su 11.

Be minėtų trijų įvarčių autorių, sostinės komandos gretose dusyk pasižymėjo Deimantas Rimpa, po sykį – Milanas Rutkovskis ir Simas Civilka. Bendras pasižymėjusių „Riterių“ amžiaus vidurkis siekia vos 19,1 metų.

Iš 13 įmuštų įvarčių „Riteriai“ net keturis mušė po 80 rungtynių minutės. Šios statistikos lyderis – A.Šveistrys, pelnęs pergalingus įvarčius į „Atmosferos“ (90+7 min.) ir į „Panevėžio B“ (84 min.) vartus.

Kalbant apie gynybinius veiksmus, tai dvejas su puse rungtynių nei vieno įvarčio nepraleidusi sostinės komanda šiuo metu pagal praleistus įvarčius dalinasi antrą – trečią pozicijas. Priminsime, kad kartą į Armanto Vitkausko ginamus vartus įvartį įmušė „Atmosfera“, tris kartus – „Panevėžys B“. Šios statistikos lyderė „Garliava“ kol kas yra praleidusi tris įvarčius.