fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

„Trakai B“ sezoną pradės vėliau. Tikslai nesikeičia

Dėl kvietimų į įvairias rinktines, „Trakų B“ komanda naująjį sezoną pradės vėliau nei daugelis kitų antro pagal stiprumą komandų. Kaip ir kiekvienais metais, B komandos misija – auginti futbolininkus pagrindinei ekipai.

„Po praėjusio sezono komandoje neliko septynių žaidėjų, iš kurių išskirčiau Jurijaus Mamajevo netektį. Vis tik, jo patirtis jauniems žaidėjams buvo neįkainojama. Tiek rungtynėse, tiek treniruotėse. Kita vertus, ta per praėjusius metus įgyta patirtis, neabejotinai, prisidės prie ramesnio žaidimo 2018 – ųjų metų sezone“, – pasakojo fizinio rengimo treneris Paulius Ragauskas.

Prieš naująjį sezoną į ekipą sugrįžo pernai „Vilniaus Vytyje“ ir Alytaus „Dainavoje“ praleidęs Ernestas Mininas, taip pat prisijungė vilniečiai Erikas Motuzas, Nikita Tichunovas, Aurimas Gackas, trakiškis Tomas Krivošievas. Sparčiai po sunkių traumų sveiksta pernai iš „Panevėžio“ atvykęs Gabrielius Domkus bei aštuoniolikmetis vartininkas Tomas Čepulis.

„Neabejoju, kad jie sustiprins komandą ir mes galėsime siekti aukštesnių rezultatų. Nors tai nėra svarbiausia užduotis, vis tik smagiau laimėti nei nelaimėti. Ir patiems žaidėjams norisi būti aukščiau nei pernai. Na, o pagrindinis tikslas išlieka ruošti žaidėjus reprezentacinei komandai“, – sakė P.Ragauskas.

Naująjį sezoną „Trakai B“ pradės balandžio 2 dieną namų rungtynėmis su Telšių „Džiugu“.