fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

„Riteriai B“ sutriuškino „Žalgirį B“

Dešimtojo „Optibet Pirmos lygos“ turo rungtynėse tarp dviejų Vilniaus komandų triumfavo „Riteriai B“. Matthew Silvos auklėtiniai 3:0 nugalėjo „Žalgirį B“ ir turnyro lentelėje pakilo į devintąją vietą.

Nuo susitikimo pradžios iniciatyvą savo rankose laikę nominalūs aikštės šeimininkai į priekį išsiveržė sužaidus kiek daugiau nei pusvalandį. Varžovų aikštės pusėje kamuolį perėmę „Riteriai“ sužaidė per Nathaną Palafozą, kuris smūgiu iš dvidešimties metrų „Žalgirio B“ vartininkui Dovui Elzbergui nepaliko jokių vilčių.

Dar iki pertraukos žalgiriečiams buvo suduotas ir antras smūgis. Po Mariano Šmatlako prasiveržimo kamuolys baudos aikštelėje buvo atiduotas Jonui Usavičiui, kuris padvigubino skirtumą.

Nespėdami paskui „Riterius“, jaunieji žalgiriečiai antrojo kėlinio pradžioje ir trečiąkart traukė kamuolį iš tinklo. Po Valdo Paulausko reido ir įsiveržimo į baudos aikštelę, varžovai jį pargriovė. Buvo skirtas 11 metrų baudinys, kurį Armandas Šveistrys užtikrintai realizavo.

Dar po keturių minučių Gustas Jarusevičius užsidirbo antrą geltoną kortelę, buvo pašalintas iš aikštės ir tuo rungtynes buvo galima baigti.

Po šios pergalės „Riteriai B“ sąskaitoje turi 13 taškų ir nuo penktoje pozicijoje esančio „Neptūno“ atsilieka vos dviem taškais.