fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

„Riteriai B“ neatsilaikė prieš „Panevėžį B“

Devintojo „Optibet Pirmos lygos“ turo rungtynėse sostinės „Riterių B“ komanda 1:2 nusileido „Panevėžiui B“, turnyre patyrė penktąją nesėkmę ir lentelėje nukrito į devintąją poziciją. Vienintelį sostinės komandos įvartį pelnė Andrius Kaulinis.

„Riterių B“ nelaimei, jie pirmąjį įvartį praleido pačioje rungtynių pradžioje ir itin apmaudžiai. Standartinio kampinio situaciją įžaidę panevėžiečiai beveik nebeturėjo vilčių kaip smūgiuoti, tačiau ne tik smūgiavo, bet ir įmušė.

Permainingai besiklostęs pirmasis kėlinys daugiau įvarčių neatnešė, o vos prasidėjęs antrasis – džiaugsmo aikštės šeimininkams neatnešė. Dar viena standartinė situacija, po kurios, tarsi, ant lėkštutės Aironui Trakšeliui paduotas kamuolys ir šis savo galimybe pasinaudojo užtikrintai.

Dar vienas skaudus smūgis, tačiau ir jis „Riterių B“ iš vėžių neišmušė. Vos po kelių minučių skirtumas vėl tapo minimalus, kai keisdami atakos kryptis aikštės šeimininkai baudos aikštelėje surado A. Kaulinį, o šis stipriu smūgiu pasiuntė kamuolį į tinklą.

Tas pats A. Kaulinis dar po trijų minučių už antrą geltoną kortelę buvo pašalintas iš aikštės. Likę dešimtyje „Riteriai B“ panaikinti deficito nebesugebėjo.

Kitas rungtynes „Optibet Pirmoje lygoje“ Matthew Silvos auklėtiniai žais gegužės 22 dieną prieš „Žalgirį B“.