fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

Iškilmingai uždarytas „Riterių“ vaikų turnyras

Pusantrų metų trukęs, daugiau nei 3000 vaikų per 24 turnyrus ir 9 festivalius į futbolo aikštes pritraukęs „Riterių“ turnyras šią savaitę iškilmingai buvo uždarytas.

Projektu buvo bandoma spręsti nacionalinio lygmens problemą – blogėjančius visuomenės, ypač jaunimo sveikatos rodiklius dėl nepakankamo fizinio aktyvumo ir nepakankamo visuomenės sąmoningumo dėl fizinio aktyvumo naudos sveikatai.

„Visų pirma, norėtume padėkoti Sporto rėmimo fondui bei kitiems rėmėjams, partneriams už suteiktą galimybę surengti tokį svarbų ir reikšmingą, grandiozinį projektą. Taip pat, labai ačiū mokytojams, darželių auklėtojams ir bendrojo ugdymo įstaigų atstovams už iniciatyvą ir norą dalyvauti mūsų projekte, taip prisidedant prie bendrų tikslų įgyvendinimo.

Šiuose turnyruose, festivaliuose tikrai ne pergalės buvo svarbiausios, o vaikų įsitraukimas į patį žaidimą, patirtos emocijos, noras toliau aktyviai leisti laiką su futbolu. Užtenka pamatyti tiek vaikų šypsenų vienoje vietoje, kad suprastum, kaip prasminga yra tai, ką darome“, – džiaugsmo neslėpė projekto vadovė Jovita Savostaitė.

Visi turnyro ir festivalio dalyviai buvo apdovanoti projekto marškinėliais, kvietimais į „Riterių“ rungtynes „Optibet A lygoje“ bei į treniruotes „Talentų futbolo akademijoje“. Taip pat dalyvavusioms mokykloms atiteko dovanų kamuoliai. Maža to, visiems dalyviams buvo organizuojamas nemokamas transportas.

Projektas buvo finansuojamas Sporto rėmimo fondo lėšomis, kurias administruoja Nacionalinė sporto agentūra prie Lietuvos Respublikos švietimo, mokslo ir sporto ministerijos.

Daugiau informacijos apie sporto rėmimo fondo lėšomis finansuojamus projektus galite rasti: https://www.facebook.com/Ikveptijudeti

Rėmėjai