fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

„Riterių“ gretose – iš Jungtinių Valstijų grįžęs vartininkas

Prieš penkerius metus į Jungtines Amerikos Valstijas studijuoti išvykęs, o pernai prie Gargždų „Bangos“ prisijungęs vartininkas Pijus Petkevičius naujajame sezone atstovaus „Riteriams“. Beveik mėnesį su komanda besitreniruojantis vartininkas įtikino klubo trenerius ir vadovus, kad gali sudaryti konkurenciją Armantui Vitkauskui.

„Išsiskyrus keliams su Geraldu Širvinsku, nusprendėme pasikviesti Pijų į peržiūrą. Pijus įtikino komandos trenerius, kad yra vertas būti komandos dalimi, todėl pasiūlėme jam sutartį“, – sakė „Riterių“ sporto direktorius Tadas Simaitis.

Pats Pijus ne tik treniravosi, bet daugelyje kontrolinių rungtynių keitė A.Vitkauską bei išbandė savo jėgas su „Riterių“ marškinėliais.

„Labai džiaugiuosi prisijungęs prie šios puikios organizacijos. Nekantrauju pradėti sezoną ir siekti tikslų kartu su visais komandoje“, – po sutarties pasirašimo sakė P.Petkevičius.

Būdamas vos aštuoniolikos, vartininkas pateko į „Žalgirį“, tačiau po metų išvyko į Jungtines Valstijas, kur atstovavo „Prairie Stars“ ekipai. Vėliau buvo trumpas etapas BFA ir, kaip minėjome, pernai Gargždų „Bangoje“.