fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

„Riteriai“ pradėjo pasiruošimą naujajam sezonui

Po šešių savaičių pertraukos „Riterių“ futbolininkai kartu su treneriais Pablo Villaru, Vaidu Sabaliausku, Mindaugu Malinausku ir Mariumi Čeliausku pradėjo pasiruošimą 2023-ųjų sezonui. Pirmoje treniruotėje be komandos senbuvių dalyvavo ir keli potencialūs naujokai.

„Be abejo, tai tik įvadinė treniruotė ir vaizdas, kurį matėte, kardinaliai skirsis nuo to, kurį matysite sezonui prasidėjus. Jau esu minėjęs – dabar pagrindinė užduotis – surinkti sudėtį, su kuria stengsimės įgyvendinti tuos tikslus, kurių neįgyvendinome pernai“, – sakė P.Villaras.

Po sunkios traumos į treniruočių procesą, pagaliau, sugrįžo Olaide Badmus. Taip pat – iš Gargždų „Bangos“ sugrįžęs Valdas Paulauskas bei „Jonavoje“ nuomos pagrindais žaidęs Juozas Lubas.

„Po atostogų susirinko sutartis su klubu turintys žaidėjai. Smagu matyti į komandą sugrįžusius Valdą ir Juozą. Emocijos tikrai geros. Turime nemažai į peržiūrą atvykusių žaidėjų. Apskritai, ši savaitė įžanginė, kontrolinių rungtynių dar neturėsime. Intensyvus pasiruošimas prasidės kitą savaitę“, – sakė „Riterių“ sporto direktorius Tadas Simaitis.

Po praėjusio sezono klubas sutartis kol kas pratęsė tik su vartininku Armantu Vitkausku ir Roku Filipavičiumi. Pirmoje treniruotėje dar nedalyvavo su „Riteriais“ ir būsimam sezonui sutartis turintys Nikola Eskičius bei Felipe Brisola. Pastarieji į Lietuvą atvyks artimiausiu metu.

Taip pat artimiausiu metu bus pranešta apie naujokus bei kontrolinių rungtynių varžovus.

P