fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

„TFA Riterių“ žaidėjas – „Legia“ peržiūroje

„TFA Riteriai“ auklėtinis ir Lietuvos U-17 rinktinės narys Karolis Šutovičius praėjusią savaitę praleido Varšuvoje, kur dalyvavo „Legia“ klubo akademijos peržiūroje. Legendinis Lenkijos klubas sprendimą dėl futbolininko žada priimti artimiausiu metu.

„Didelį įspūdį paliko treniruočių bazė, kurioje yra viskas, ko reikia. Treniruotės vyko du kartus per dieną, be to dusyk per savaitę buvo skirtos individualios treniruotės. Maža to, per tą savaitę sužaidėme dvejas kontrolines rungtynes.

Man asmeniškai sekėsi visai neblogai, galvoju, kad įgijau labai geros patirties. Be to, prieš išvykdamas, gavau visą ataskaitą už pasirodymą. Noriu padėkoti treneriui Raimondui ir TFA akademijai už gautą patirtį“, – sakė K. Šutovičius.

Šešiolikmetis futbolininkas šiemet debiutavo Pirmoje lygoje su „Riterių B“ marškinėliais. Atstovaudamas rinktinei, jis nuo švilpuko iki švilpuko žaidė prieš Izraelį bei 64 minutes – prieš Sakartvelą.

„Karolis gali žaisti futbolą profesionaliu lygiu, tačiau pasakysiu kaip ir bet kurį kitą jauną talentą – viskas priklauso tik nuo paties žaidėjo“, – sakė treneris Raimondas Vilėniškis.

Praėjusiame sezone K. Šutavičius kartu su „TFA Riteriais“ laimėjo Elitinę U-16 lygą. Šiemet po pirmosios sezono dalies, metų vyresnių grupėje jo atstovaujama komanda yra trečia.