fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

L.Paukštė perleistas „Šiauliams“

2021 metais su „Riteriais“ trejų metų sutartį pasirašęs Lukas Paukštė į sostinę nesugrįš. Pasibaigusiame sezone nuomos pagrindais Saulės miesto ekipai atstovavęs vartininkas joje išliks ir kitąmet.

„Sprendimas priimtas prieš sezoną išnuomuoti Luką į „Šiaulių“ klubą pasiteisino. Lukas buvo ryški asmenybė aikštėje. Jo puikus sezonas buvo įvertinas „Šiaulių“ komandos vadovų, kurie išreiškė norą Luką pasilikti komandoje. Klubai tarpusavyje nesunkiai susitarė. Tikimės, kad šis perėjimas visoms pusėms bus naudingas. Sėkmės, Lukai, ir iki susimatymo A lygoje“, – sakė „Riterių“ sporto direktorius Tadas Simaitis.

Vos pasibaigus sezonui, „Riteriai“ pratęsė sutartį su Armantu Vitkausku, kuris šiemet visose 36-iose lygos rungtynėse žaidė nuo švilpuko iki švilpuko. Praėjusiais metais, A. Vitkauskas taip pat buvo pagrindinis vartininkas, o L. Paukštė savo minučių sulaukė tik tuomet, kai pagrindinis vartų sargas negalėdavo padėti dėl traumos.

Nuvykęs į Šiaulius, L. Paukštė labai greitai apsiprato, išsikovojo pagrindinio vartininko poziciją ir neretai savo puikiu žaidimu padėdavo komandai iškovoti taškus.