fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

„Riteriai B“ ir „Babrungas“ nugalėtojo neišsiaiškino

Plungėje vykusiose paskutinėse „Optibet Pirmos lygos“ rungtynėse tarp „Riterių B“ ir „Babrungo“ nugalėtojas nepaaiškėjo – dvikova baigėsi 0:0. Šis iškovotas taškas reiškia, kad sostinės ekipa lieka keturiolikta ir dėl išlikimo lygoje dvejų rungtynių serijoje kausis prieš Antroje lygoje trečią vietą iškovojusią „Šilutę“.

Nuo susitikimo pradžios „Riteriai“ valdė aikštės vidurį, kontroliavo žaidimą, spaudė varžovus ir sukūrė kelias progas, tačiau nei Karolis Skamarakas, nei Gytis Paulauskas į vartų plotą pataikyti nesugebėjo. Apskritai, pirmas kėlinys buvo gana uždaras, lygus rezultatas – visiškai dėsningas.

„Kadangi mums reikėjo pergalės, tai po pertraukos nusprendėme stiprinti puolimo grandį. Dar didesnį dėmesį skyrėme žaidimo organizavimui, tačiau, deja, tai neleido mums sukurti daugiau progų. Varžovai, savo ruožtu, kontratakomis mus galėjo nubausti ne kartą“, – sakė vyriausiasis treneris Fabio Mazzone.

Po pertraukos žaidimas kardinaliai pasikeitė. Komandos pradėjo žaisti atvirą futbolą. Be trenerio paminėtų pavojingų plungiškių kontratakų, savo galimybių turėjo Armandas Šveistrys ir po keitimo pasirodęs Egidijus Mickus.

„Emocijos dvejopos. Pagal žaidimo kontrolę buvome geresnė komanda, tačiau pagal sukurtas progas – „Babrungas“. Negaliu tiksliai atsakyti, ar 0:0 yra teisingas rezultatas, bet tiksliai galiu pasakyti, kad mano žaidėjai rungtynėse atidavė viską, ką galėjo ir nei vienam neturiu nei vieno priekaišto.

Bendra situacija? Ji tokia, kad susikūrėme sau papildomas dvejas rungtynes, kurias privalome laimėti“, – konstatavo F. Mazzone.

P