fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

Savivaldybės pagalba „Riterių“ vartininkams

Vilniaus miesto savivaldybė 2022 metų biudžeto lėšomis finansavo sporto projektus, skirtus fizinio aktyvumo veikloms, skatinančioms fizinio aktyvumo plėtrą.

„Riterių“ klubas skirtą paramą panaudojo vartininkų treniruočių kokybei pagerinti. Pirmieji šios pagalbos vaisiai jau dabar pastebimi – net trys iš keturių į Lietuvos U-17 rinktinę iškviestų vartininkų yra „Riterių“ atstovai.

Taip pat, norėtume Vilniaus miestą pasveikinti su artėjančiu 700-uoju jubiliejumi. 2023-iaisiais sostinės gimtadienį švęs visas pasaulis. UNESCO Vilniaus jubiliejų įtraukė tarp 67 artimiausiais dvejais metais minimų datų. 700-tasis jubiliejus tampa ne tik visos Lietuvos, bet ir pasaulio švente.

Artėjančiam miesto gimtadieniui vilniečiai ir miesto svečiai ruošiasi ir švenčia jau dabar, kuriama ir vykdoma daugialypė programa, kuri apima įvairias profesionalaus meno ir populiarios kultūros, švietimo ir kitų sričių iniciatyvas. Jubiliejaus renginiai siekia telkti bendruomenes, kurti tęstines iniciatyvas, skatinti aktyvų keitimąsi žiniomis ir auginti šventinę nuotaiką ne tik Lietuvoje, bet ir svetur.

700-ojo gimtadienio programos renginiai jau prasidėjo, o jų kulminacija numatyta sulaukus 2023-ųjų.

Dėkojame miesto savivaldybei už įvertinimą ir pagalbą.

P