fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

„Riteriai B“ apmaudžiai nusileido „Ekranui“

25-ojo „Optibet Pirmos lygos“ rungtynėse sostinės „Riteriai B“ 0:2 pralaimėjo „Ekranui“, įvarčius pelniusiam per paskutines dešimt minučių.

Dvikova tarp turnyrinės lentelės kaimynų prasidėjo permainingai. Į vilniečių atakas bandydavo atsakyti panevėžiečiai ir atvirkščiai. Sužaidus vos penkias minutes, kamuolys atsidūrė „Ekrano“ vartuose, tačiau arbitro asistentas užfiksavo užribio taisyklę ir įvartis įskaitytas nebuvo.

Vėliau žaidimas persikėlė į aikštės vidurį ir pavojaus nei prie vienų, nei prie kitų vartų, išskyrus kelias išimtis, nebuvo. Pavojingiausia proga iki pertraukos buvo sukurta jau per pridėtą laiką, kai iš toli smūgiavo Luka Koberidze.

Antrajame kėlinyje vaizdas, iš esmės, nepasikeitė. „Riteriai B“ buvo šiek tiek geresnė komanda, tačiau ilgą laiką ta persvara realios naudos nedavė.

Įpusėjus kėliniui, Fabio Mazzone auklėtiniai net dukart galėjo pasižymėti, tačiau nei Ebukai Onah, nei Andriui Kauliniui pasinaudoti savo progomis nepavyko. Bet kokiu atveju, aikštės šeimininkų persvara augo.

„Riteriai B“ pradėjo spaudimą prie varžovų vartų, o ekraniečiai sunkiai perėjo aikštės vidurį. Vis tik, kartą jiems pavyko tą padaryti ir ataka baigėsi Mariaus Zabarausko įvarčiu. Įvarčiu prieš logiką.

Per likusį laiką vilniečiai nesukūrė nei vieno epizodo, kuris leistų rezultatą išlyginti, o „Ekrano“ legionierius Andrejus Karvackis per pridėtą laiką įspūdingu baudos smūgiu skirtumą padvigubino.

 

P