fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

Gera pradžia nebuvo pusė darbo – „Riteriai B“ triuškinamai pralaimėjo „Neptūnui“

„Optibet Pirmos lygos“ 28-ojo turo rungtynėse „Riteriai B“ 2:7 nusileido Klaipėdos „Neptūnui“ ir nepasinaudojo proga turnyro lentelėje pakilti aukščiau vienuoliktos vietos. Vilniečių gretose įvarčiais pasižymėjo Ebuka Onah ir Egidijus Mickus.

Nuo pat dvikovos pradžios „Neptūnas“ perėmė iniciatyvą į savo rankas, tačiau „Riterių B“ gera gynyba juos ilgą laiką paliko be progų. Verta pažymėti, kad vėliau ir geros gynybos neliko, ir „Neptūno“ progų skaičius reguliariai augo.

Nesužaidus nei pusės kėlinio, aikštės šeimininkai pabėgo į pirmą kontrataką, kurios smaigalyje atsidūręs E. Onah pabėgo nuo varžovų gynėjų bei, atsidūręs vienas prieš varžovų vartininką, atidarė įvarčių sąskaitą.

Kol klaipėdiečiai bandė atsipeikėti, dar viena kontrataka virto antruoju įvarčiu. Dešiniuoju kraštu pabėgęs Kajus Statauskas atliko idealų perdavimą E. Mickui, kuris galva padvigubino skirtumą.

Tačiau tuo geri Fabio Mazzonės auklėtinių reikalai ir baigėsi. Dar iki pertraukos dvi šiurkščios klaidos virto dviem Colino Odutayo įvarčiais, o iškart po pertraukos – ir trečiuoju.

Apskritai, pirmosios dešimt antrojo kėlinio minučių buvo vienos blogiausių per visą šį sezoną. Per tas dešimt minučių „Riteriai B“ praleido tris įvarčius, o „Neptūnas“ susikrovė trijų įvarčių persvarą.

Nuo to momento žaidimas kardinaliai pasikeitė. Jei iki pertraukos netrūko emocijų tiek vienoje, tiek kitoje aikštės pusėje, tai nuo 55 minutės buvo tiesiog minučių deginimas. Tiesa, ir tuomet dar kelios atakos virto progomis, o pasižymėjo tik „Neptūno“ futbolininkai. Iš pradžių Arnas Spyčius, kuriam tai buvo antrasis rungtynių įvartis, o 78 minutę – Didier Goupy, kuris realizavo 11 metrų baudinį.

Iki sezono pabaigos „Riterių B“ komandai liko sužaisti dvejas rungtynes – Šiauliuose prieš „Šiauliai B“ komandą ir Plungėje – prieš „Babrungą“.

P