fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

„Riteriai B“ nugalėjo Pirmos lygos lyderius

Pergalę „Optibet Pirmoje lygoje“ iškovojo „Riteriai B“, kurie 3:1 nugalėjo lyderę Alytaus „Dainavą“. Dusyk nugalėtojų gretose pasižymėjo Ebuka Onah, vieną – Gustas Gumbaravičius. Jaunieji „Riteriai“ laimėjo nepaisant to, kad dar pirmajame kėlinyje dėl gautos raudonos kortelės vilniečiai liko dešimtyje.

Šių rungtynių eigą pakoregavo greitas aikštės šeimininkų įvartis. Sužaidus vos vienuolika minučių, po pakelto kamuolio nuo kampinio gairelės aukščiau už visus iššokęs G. Gumbaravičius pasiuntė kamuolį į tinklą.

Įgiję persvarą ir užsivedę, Fabio Mazzone auklėtiniai toliau ieškojo savo šansų. Vieną tokį rado sužaidus beveik pusvalandį. E. Onah gavo kamuolį baudos aikštelėje, apsisuko ir labai stipriu smūgiu padvigubino skirtumą.

Netrukus aikštėje kilo konfliktas, kurio atomazga – raudona kortelė „Riterių“ naujokui Lukai Koberidzei. „Riteriai B“ liko mažumoje, „Dainava“ padidino apsukas ir labai greitai sušvelnino atsilikimą. Komandų dar laukė ilgas antras kėlinys.

Vis tik, po pertraukos „Riteriai B“ ne tik neleido varžovams išlyginti rezultato, bet patys dar padidino skirtumą. Po kampinio pakelto kamuolio E. Onah visiškai laisvas galva galingu smūgiu varžovų vartininkui nepaliko jokių šansų.

„Labai svarbu pergalė mums prieš stiprų varžovą. Tokios pergalės padidina pasitikėjimą ir leidžia suprasti savo galimybes. Mes buvome pasiruošę, buvome disciplinuoti ir už tai buvome apdovanoti trimis taškais. Linkiu „Dainavai“ pasiekti savo tikslus ir iškovoti kelialapį į A lygą“, – po rungtynių kalbėjo F. Mazzone.

Ši pergalė „Riterius B“ „Optibet Pirmos lygos“ lentelėje leido pakilti į devintąją poziciją.