fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

„Riteriai B“ į Pirmą lygą sugrįš pasikeitę

Dešimtą vietą Pirmoje lygoje užimantys „Riteriai B“ antrąją sezono pusę pasitiks gerokai pasikeitę. Su naujojo trenerio Fabio Mazzone atvykimu, prie komandos prisijungė ir būrys naujų žaidėjų: Matheus Oliveira, Ernestas Gerasimovas, Jordan Livits, Karolis Skamarakas, Robertas Ratkevičius bei Kajus Statauskas. Kiek anksčiau klubas atsisveikino su pirmoje čempionato dalyje jaunimo ekipai atstovavusiais Kajumi Beršta, Eimantu Lotužiu, Povilu Kalimavičiumi, Joriu Dėlkumi, nuomos pagrindais į „Jonavą“ išvyko vienas lyderių Juozas Lubas.

„Savaitgalį mūsų laukia pirmasis startas, kurio visi laukiame su nekantrumu. Praėjusią savaitę sugrįžome į treniruočių procesą ir galiu pasakyti, kad sugrįžome pozityviai. Čia puiki atmosfera, grupė jaunų ir motyvuotų žaidėjų. Kai yra noras, visada būna ir rezultatas“, – entuziazmo neslėpė F. Mazzone.

Pirmosios treniruotės buvo skirtos futbolininkų supažindinimui su trenerio metodika, taktika ir žaidimo principais. Šią savaitę prasidėjo pasiruošimas artimiausioms rungtynėms.

„Labai svarbu, kad radau psichologiškai stiprią komandą. Šis faktas lengvina patį pasiruošimą. Dabar mes žiūrime į būsimas rungtynes pasitikintys savimi, nusiteikę sunkiam darbui ir žinodami, ko norime. Antroje sezono pusėje esame išsikėlę du tikslus: pasirodyti geriau nei pirmoje čempionato dalyje bei priartinti žaidėjų svajonę prie A komandos“, – sakė F. Mazzone.

Pirmąsias antrosios sezono pusės rungtynes „Riteriai B“ žais šį šeštadienį 12:00 valandą LFF stadione, varžovas – Mažeikių „Atmosfera“.