fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

„Riteriai B“ apmaudžiai pralaimėjo turnyro autsaideriams

Pirmos lygos antrojo rato starte sostinės „Riteriai B“ 1:2 namie nusileido Mažeikių „Atmosferai“ bei patyrė ketvirtą sezono nesėkmę. Vienintelį įvartį sostinės komandai pelnė Ebuka Onah.

Nuo pat susitikimo pradžios stipriai spaudę varžovus, „Riteriai B“ vertė juos klysti ir tuo pačiu patys kūrė progas. Deja, finalinėje atakos fazėje pritrūkdavo paskutinio žingsnio, kad kristų įvartis.

„Riterių“ nelaimei, jie ne tik neįmušė, bet ir labai greitai į savo vartus praleido du įvarčius. Per didelis dėmesys puolimui, koncentracijos stoka gynyboje, per dideli tarpai tarp žaidėjų ir „Atmosfera“ užtikrintai dviem žingsniais žengė pergalės link.

„Nepaisant tų praleistų įvarčių, aš vis tik manau, kad žaidimo prasme mūsų komandai pirmasis kėlinys buvo geras. Spaudimas pavyko, sukurti progas pavyko… tik tiek, kad sėkmės pritrūko tas progas bandant realizuoti. Aišku, praleidome per pigius įvarčius. To būti neturėtų“, – po rungtynių komentavo vyr. treneris Fabio Mazzone.

Net ir įgiję dviejų įvarčių deficitą, vilniečiai nesustojo ir toliau ieškojo galimybių išsigelbėti. Įpusėjus antrajam kėliniui, pagaliau, tą padaryti pavyko. Iki tol itin aktyviai žaidęs E. Onah savojo šanso nepaleido.

„Ebuka sužaidė geras rungtynes, jis buvo vienas geriausių komandos žaidėjų, todėl jis to įvarčio visiškai nusipelnė. Gaila, kad įmušėme truputį per vėlai. Jei būtų pavykę tą padaryti nors kiek anksčiau, dar būtume turėję šansų išgelbėti rungtynes“, – sakė F. Mazzone.

Po pralaimėjimo „Riteriai B“ turnyro lentelėje lieka dešimti. Kitas rungtynes „Riteriai B“ žais kitą penktadienį derbyje prieš „Žalgirį B“.

P