fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

„Riteriai“ stiprinasi dar vienu saugu iš Serbijos

Pirmadienį „Riteriai“ sulaukė dar vieno pastiprinimo – į komandą atvyko praėjusiame Serbijos čempionate šeštą vietą užėmusios „Bačka Topola“ futbolininkas Dejanas Milicevičius. Praėjęs medicininę apžiūrą, trisdešimtmetis atakuojantis saugas su „Riteriais“ pasirašė sutartį.

„Mūsų komandai buvo reikalingas atakuojančio profilio futbolininkas, tad tikime, kad Dejanas bus stiprus papildymas. Komanda žaidėją priėmė šiltai, pats Dejanas atvyko tikrai geros sportinės formos, todėl, tikėtina, jį galėsime išvysti jau artimiausiose rungtynėse“, – apie naujoką sakė klubo sporto direktorius Tadas Simaitis.

Per karjerą D. Milicevičius aukščiausiame Serbijos divizione sužaidė 101 rungtynes, per kurias pelnė 21 įvartį ir atliko 9 rezultatyvius perdavimus. Lietuva saugui taps pirmąją karjeros stotele užsienyje

„Mėgstu keliauti, pažinti kitas šalis, o savo futbolo biografijoje norėjau turėti įrašą apie žaidimą nuostabiame Europos mieste. Mano laimei, sulaukiau kvietimo iš „Riterių“ klubo. Viskas įvyko labai greitai – aš sutikau su pasiūlymu, atvykau ir pasirašiau sutartį.

Atvykęs čia, sulaukiau itin šilto sutikimo, o tai yra papildoma motyvacija, dėl ko turiu stengtis klubui siekti savo tikslų“, – sakė D. Milicevičius.

Artimiausias rungtynes „Riteriai „Optibet A lygoje“ žais jau šį penktadienį su Telšių „Džiugu“. Būtent šiose rungtynėse turėtų debiutuoti tiek D. Milicevičius, tiek praėjusią savaitę į komandą atvykęs kitas serbas Nikola Eskičius.