fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

Pirmoje lygoje nugalėtas „Ekranas“

Dešimtojo Pirmos lygos turo rungtynėse sostinės „Riteriai B“ išvykoje 1:0 nugalėjo Panevėžio „Ekraną“ bei turnyro lentelėje pakilo į septintąją vietą. Pergalingą įvartį sostinės komandai pirmojo kėlinio viduryje pelnė Esmilis Kaušinis.

Nuo pat rungtynių pradžios iniciatyvą į savo rankas perėmę panevėžiečiai jauniesiems „Riteriams“ demonstravo, kas yra tikrieji šeimininkai. Vis tik, Raimondo Vilėniškio auklėtiniai nepasimetė ir laukė savojo šanso.

Įpusėjus pirmajam kėliniui, E. Kaušinis individualiais veiksmais pergudravo tiesioginį savo oponentą ir pasiuntė kamuolį į varžovų vartus.

Įvartis pernelyg komandų žaidimo nepakeitė – „Ekranas“ ir toliau atakavo, o „Riteriai B“ sėkmingai atsimušinėjo. Kartais prie sėkmingo atsimušinėjimo prisidėdavo ir penkiolikmetis Pirmos lygos debiutantas vartininkas Ernestas Lysionok. Pastarasis antrojo pagal stiprumą Lietuvos čempionato divizione debiutavo sausas.

Po pertraukos „Ekranas“ dar labiau pradėjo ieškoti savųjų galimybių, komanda turėjo didžiulę žaidybinę persvarą, tačiau labai gerų epizodų prie „Riterių B“ vartų nebesukūrė.

„Žaidimas pasimiršta – rezultatas lieka. Buvo labai sunku, tačiau vaikinai kovojo, kentėjo ir didžiulių pastangų dėka iš Panevėžio išvyko su trimis taškais. Didžiuojuosi jais“, – reziumavo R. Vilėniškis.

P