fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

P. Villar: „Komandą pamatysite kiek kitokią“

Po „Riterių“ pergalės prieš „Jonavą“ naujasis sostinės komandos treneris Pablo Villaras pasveikino savo auklėtinius su pergale, išleido juos kelių dienų atostogų ir pažadėjo, kad sugrįžus, jų laukia sunkus darbas. Strategas nemelavo – kartu su trenerių štabu buvo sudėliotas planas, pagal kurį „Riteriai“ maksimaliai gerai turi pasiruošti būsimam čempionato etapui.

Treniruočių dinamika pasikeitė, nemažai dėmesio skyrėme standartams. Buvo ir bėdų – praėjusią savaitę dėl traumų neturėjome nemažai žaidėjų, tačiau žingsnis po žingsnio jie sugrįžo, įsiliejo į ritmą ir artimiausiomis savaitėmis komandą pamatysite kiek kitokią nei matėte iki šiol“, – intrigavo P. Villaras.

Išnaudodami rinktinių pertrauką, „Riteriai“ praėjusį savaitgalį sužaidė kontrolines rungtynes su „Daugavpils“ ekipa. Pergalės toje dvikovoje iškovoti nepavyko, tačiau treneris tikina, jog ne rezultatas buvo svarbiausias.

„Labai svarbios rungtynės, kuriose išbandėme daug naujų dalykų, daug eksperimentavome ir, smagiausia, kad daug kas gavosi. Tiesa, kalbu labiau apie pirmąjį kėlinį, nes tai draugiškos rungtynės, todėl po pertraukos buvo atlikta daug keitimų ir, normalu, kad žaidimas kažkiek išsiderino. Apskritai vertinant, atsakymų sulaukiau į daugelį klausimų“, – sakė strategas.

Be traumuotų žaidėjų, „Riteriai“ treniruočių procese neturėjo ir dviejų Lietuvos rinktinės atstovų Artūro Dolžnikovo ir Dominyko Barausko. Pirmasis į klubą sugrįžo pirmadienį, antrasis turėtų prisijungti tik ketvirtadienį.

„Jų situacijos yra visiškai skirtingos. Artūras grįžo savaitės pradžioje ir jis labai greitai įsiliejo į treniruočių procesą. Tuo tarpu Dominykas tik šiandien grįžta į Lietuvą, jis, kaip žinote, nuo liepos persikelia į Lenkijos klubą, todėl reiks pakalbėti su juo, kaip jis įsivaizduoja tas dvi likusias savaites „Riteriuose“, – pasakojo P. Villaras.

Artimiausias „Optibet A lygos“ rungtynes „Riteriai“ šį šeštadienį 19:00 valandą žais su „Šiauliais“. Kitą antradienį laukia akistata Gargžduose, o dar po keturių dienų – „Hegelmann“ išbandymas Vilniuje.

„Šiauliams“ mes būsime pasiruošę, nepaisant to, kad tai labai įdomi komanda su itin stipriais gynėjais ir itin greitais žaidėjais priekyje. Reikia nepamiršti, kad rungtynėmis su „Šiauliais“ mes pradedame vienos savaitės savotišką mini maratoną. Ar atlaikysime? Pastarosios dvi savaitės tam ir buvo skirtos“, – reziumavo P. Villaras.