fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

„Riterių“ taurės turnyre – pusfinalio etapas

Praėjusį rugsėjį startavęs dvejus metus truksiantis projektas „Kasmetinių sporto renginių organizavimas, populiarinant sporto veiklas visuomenėje“ pasiekė pirmąją finišo tiesiąją. Pirmų-ketvirtų klasių mokiniai atkeliavo iki pusfinalio etapo, į kurį susirinks per 200 geriausiai futbolą žaidžiančių mokyklų atstovų.

„Galime tik pasidžiaugti, kad per visus „Riterių“ taurės turnyro atrankinius etapus projekte jau sudalyvavo daugiau nei 500 vaikų. Dėkojame visiems vaikams už šypsenas ir teigiamas emocijas, ypatingą AČIŪ tariame mokyklų atstovams, mokytojams, kurie noriai bei aktyviai bendradarbiauja su mumis, atvyksta į renginius ir padeda įtraukti kuo daugiau vaikų į futbolą, taip prisidėdamos prie bendrų tikslų – sveikos gyvensenos, didesnio moksleivių užimtumo skatinimo, futbolo populiarinimo“, – kalbėjo turnyro organizatorė Jovita Savostaitė.

Viso projekto metu vaikai turi galimybę iš arčiau susipažinti su futbolu, gauti dovanų bei stebėti „Optibet A lygos“ rungtynes, kuriose žaidžia „Riteriai“. Be to, į turnyrus nuo durų iki durų vaikus vežioja klubo užsakyti autobusai. Šiuo metu turnyruose jau sudalyvavo daugiau nei 500 pradinių klasių mokinių, o iš viso numatyta, kad per dvejus metus tas skaičius išaugs penkis kartus.

Turnyro pusfinalio etapo rungtynės bus sužaistos gegužės 25 dieną. Iš 16 stipriausių komandų į finalinį etapą pateks aštuonios.

Šis grandiozinis klubo projektas vykdomas kartu su Vilniaus savivaldybe, Lietuvos futbolo federacija, Švietimo, mokslo ir sporto ministerija bei Sporto rėmimo fondu.

Projektas „Kasmetinių sporto renginių organizavimas, populiarinant sporto veiklas visuomenėje“, vykdomas futbolo klubo „Riteriai“, bendrai finansuojamas Sporto rėmimo fondo lėšomis, kurį administruoja Švietimo mainų paramos fondas.