fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

„Riterių“ taurės turnyre paaiškėjo finalininkai

Praėjusį rugsėjį startavęs „Riterių“ taurės turnyras pasiekė finišą. Pusfinalio etape daugiau nei 200 jaunųjų futbolininkų iš šešiolikos mokymo įstaigų trečiadienį aiškinosi, kurie yra verti kelialapio į turnyro finalą.

Po keturių valandų kovų paaiškėjo, kad tarp pirmų-antrų klasių nepralenkiamos yra: Trakų pradinės mokyklos, Vilniaus Šeškinės pradinės mokyklos, Vilniaus Palaimintojo Teofiliaus Matulionio gimnazijos ir Šolomo Aleicemo ORT gimnazijos jaunieji futbolininkai. Trečių-ketvirtų klasių turnyre į finalą pateko: Vilniaus „Aušros“ mokykla-darželis, Šolomo Aleicemo ORT gimnazija, Sofijos Kovalevskojos progimnazija ir Vilniaus Šeškinės pradinė mokykla.

„Per pirmą sezoną mūsų iškeltas tikslas buvo 740 mokinių. Dar neatkeliavus iki finalo, šis skaičius jau yra pasiektas. Ačiū mokytojams ir treneriams, kurie ne pro pirštus žiūri į tai, kad vaikai sveikiau gyventų ir rinktųsi sportą“, – džiaugsmo neslėpė turnyro organizatorė Jovita Savostaitė.

Finalinis etapas – jau birželio 1 dieną sostinės „Sportimos“ manieže. Kaip ir visą sezoną, nemokamai moksleivius į turnyrą atveš „Riterių“ užsakomieji autobusai, absoliučiai visos komandos bus apdovanotos taurėmis (1-4 vietų nugalėtojai), visi dalyviai gaus medalius ir kitų prizų.

„Iki čempiono titulo jauniesiems futbolininkams liko trys žingsniai. Finaliniame etape visos keturios komandos žais rato sistema. Tokiu būdu išsaiškinsime du nugalėtojus – pirmų-antrų klasių bei trečių-ketvirtų“, – patikslino J. Savostaitė.

Projektas „Kasmetinių sporto renginių organizavimas, populiarinant sporto veiklas visuomenėje“, vykdomas futbolo klubo „Riteriai“, bendrai finansuojamas Sporto rėmimo fondo lėšomis, kurį administruoja Švietimo mainų paramos fondas.

P