fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

„Riterių“ taurės septintajame atrankos etape – Palaimintojo T. Matulionio gimnazijos triumfas

Kvalifikaciniam „Riterių“ taurės etapui artėjant prie pabaigos, dar dvi pirmokų-antrokų komandos užsitikrino kelialapius į pusfinalį. Šįsyk „Sportimoje“ vykusiame turnyre triumfavo Vilniaus Palaimintojo Teofiliaus Matulionio gimnazijos jaunieji futbolininkai.

Nugalėtojams atiteko kamuoliai, kvietimai į „Optibet A lygos“ rungtynes, kurių šeimininkai „Riteriai“, bei kelialapis į pusfinalio etapą. Tokios pačios dovanos laukė ir antroje pozicijoje likusio UAB „Taškiaus“.

Kovoje dėl pirmosios vietos Palaimintojo T. Matulionio gimnazijos mokiniai „Taškių“ nugalėjo 3:0.

Trečioji vieta turnyre atiteko lopšelio-darželio „Prie pasakų parko“ mažyliams. Pastarieji šiek tiek vyresniems varžovams prilygti nesugebėjo bei liko treti.

Priminsime, kad praėjusių metų rugsėjį prasidėjęs „Riterių“ taurės turnyras iš viso įtrauks per du su puse tūkstančio pirmos-ketvirtos klasių moksleivių.

„Riterių“ taurės turnyras, padedant Sporto rėmimo fondui, organizuojamas kartu su Vilniaus savivaldybe bei Lietuvos futbolo federacija. Varžybų dalyviai buvo apdovanoti projektui skirtais „Riterių“ marškinėliais, kvietimais į klubo rungtynes „Optibet A lygoje“, o mokyklos – kamuoliais.

Per dvejus projekto metus bus surengti net 24 turnyrai.

P