fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

T. Dombrauskis „Riteriuose“ lieka dar dvejiems metams

Ketvirtą sezoną „Riteriams“ atstovaujantis saugas Tomas Dombrauskis su klubu pratęsė sutartį dar dvejiems metams. Iš „Palangos“ 2019 metų vasarą į sostinę persikėlęs futbolininkas vos po savaitės debiutavo UEFA Europos lygos atrankoje, o šį sezoną per aštuonerias „Optibet A lygos“ rungtynes aikštėje praleido visas 720 minučių.

„Tomas mūsų klube sėkmingai rungtyniauja jau ketvirtą sezoną. Jis ištikimas klubo žaidėjas, turėjęs didelį norą ir toliau rungtyniauti „Riteriuose“. Derybos buvo lengvos, nes abi pusės matė ilgalaikį tolesnį bendradarbiavimą“, – komentavo „Riterių“ sporto direktorius Tadas Simaitis.

„Rimtas kolektyvas, tikslai siekiami ne žodžiais, ne skambiomis frazėmis, o veiksmais. Yra ir kitų priežasčių, bet jos labiau asmeninės“, – apie atnaujintą sutartį su „Riteriais“ sakė T. Dombrauskis.

Šiame sezone futbolininkui septyneriose rungtynėse buvo patikėtas kapitono raištis. Atvykus į komandą Felipei Brisolai, T. Dombrauskis oficialiai buvo įvardintas pirmuoju klubo vicekapitonu.

„Niekas nepasikeitė. Vykdau savo pareigas, kaip ir visada, profesionaliai žiūriu į savo darbą ir tiek. Kapitono raištį užkabino naujasis treneris. Man asmeniškai jis per daug nereiškia, tiesiog nuotraukose rimčiau atrodau (šypsosi).

Kalbant ne juokais, šis sezonas skiriasi nuo ankstesnių. B komanda treniruojasi atskirai, viskas daroma profesionaliau, treniruočių kokybė gerėja, komandoje jaučiama didesnė konkurencija. Naujieji legionieriai padeda mums, o ne mes jiems. Taip pat jaučiasi, kad puolėjai dirba su rimtu ekspertu. Tad teigiamų pasikeitimų yra“, – pasakojo T. Dombrauskis.

Šį penktadienį T. Dombrauskis su „Riteriais“ užbaigs pirmąjį 2022 metų „Optibet A lygos“ ratą išvykos rungtynėmis su „Kauno Žalgiriu“. Kol kas komanda yra ant ketvirtojo turnyro lentelės laiptelio.

P