fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

„Riterių“ taurės kvalifikacijoje – „Aušros“ ir T. Matulionio gimnazijos triumfas

Trečiadienį vykusiame šeštajame „Riterių“ taurės kvalifikaciniame etape šešios moksleivių komandos varžėsi dėl dviejų kelialapių į pusfinalį. Sėkmė lydėjo visas penkias pergales iškovojusius Vilniaus „Aušros“ mokyklos-darželio moksleivius bei keturiskart laimėjusios Vilniaus Palaimintojo Teofiliaus Matulionio gimnazijos trečių-ketvirtų klasių mokinius.

Finalinę šių dviejų stipriausių komandų akistatą „Aušra“ laimėjo 6:0. Dar didesnis skirtumas užfiksuotas rungtynėse dėl antrosios vietos, kuriose T. Matulionio gimnazijos moksleiviai nugalėjo Vilniaus Žygimanto Augusto pagrindinės mokyklos jaunuosius futbolininkus.

Priminsime, kad praėjusių metų rugsėjį prasidėjęs „Riterių“ taurės turnyras iš viso įtrauks per du su puse tūkstančio pirmos–ketvirtos klasių moksleivių.

„Riterių“ taurės turnyras, padedant Sporto rėmimo fondui, organizuojamas kartu su Vilniaus savivaldybe bei Lietuvos futbolo federacija. Varžybų dalyviai buvo apdovanoti projektui skirtais „Riterių“ marškinėliais, kvietimais į klubo rungtynes „Optibet A lygoje“, o mokyklos – kamuoliais.

Per dvejus projekto metus bus surengti net 24 turnyrai.