fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

„Optibet Pirmoje lygoje“ – pralaimėjimas Kėdainiuose

Šeštojo „Optibet Pirmos lygos“ turo rungtynėse „Riteriai B“ 1:2 Kėdainiuose nusileido „Nevėžiui“ bei patyrė pirmą sezono nesėkmę. Vienintelį įvartį Stefano Greco vadovaujamai komandai pelnė Eimantas Lotužys.

„Mes nežaidėme blogai. Vaikinai aukojosi, stengėsi, save atidavė šimtu procentų. Turėjome dvi geras galimybes pakeisti situaciją, tačiau to padaryti nepavyko. Žaidžiame su jauniausia sudėtimi lygoje, todėl tokie pralaimėjimai yra visiškai suprantami. Bet kokiu atveju, į viską žiūriu optimistiškai. Mūsų darbas – auginti žaidėjus A lygai, tai ir darome“, – apie pasirodymą sakė S. Greco.

Vos prasidėjus rungtynėms, „Riteriai B“ surengė išpuolį į varžovų baudos aikštelę, tačiau naudos tai neatnešė. Po kelių minučių proga džiaugtis galėjo jau „Nevėžis“. Vienas prieš Geraldą Širvinską atsidūręs šios komandos legionierius Genta Washizaki smūgiavo tiksliai ir aikštės šeimininkai, sužaidus vos keturias minutes, išsiveržė į priekį.

Itin aktyviai žaidęs E. Lotužys po septynių minučių rezultatą išlygino. Po kampinio prie tolimojo virpsto laukęs „Riterių“ atstovas galingu smūgiu į tolimąjį vartų kampą aikštės šeimininkų vartininkui nepaliko jokių galimybių.

Permainingose rungtynėse ilgą laiką rimtesnių progų nei prie vienų, nei prie kitų vartų sukurta nebuvo. O pačios dvikovos baigtį lėmė pirmojo kėlinio pabaigoje „Nevėžio“ sukurta ilga ataka, kuri baigėsi Soichiro Suzuki nestipriu, bet tiksliu smūgiu.

Šiomis rungtynėmis „Riteriai B“ nepasinaudojo proga pakilti aukščiau aštuntos vietos. Tai sėkmingai padarė Kėdainių komanda, kuri iš septintos pozicijos pakilo į trečiąją.

Kitas rungtynes „Riteriai B“ išvykoje žais gegužės 15 dieną Alytuje.