fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

F. Brisola: „Užtenka šiek tiek prarasti koncentraciją ir kitos komandos pasiruošusios tave nužudyti“

Trečiadienį sostinės „Riteriai“ sužaidė blogiausias sezono rungtynes. Visur vėlavę, daug dvikovų pralaimėję ir jokio pavojaus prie varžovų vartų nesukūrę vilniečiai 0:3 buvo priversti pripažinti „Optibet A lygos“ lyderio „Panevėžio“ pranašumą.

„Tiesiog mums buvo baisi diena ir varžovas tuo pasinaudojo. Nieko tragiško nenutiko, su tuo susiduria ir pačios geriausios komandos“, – įvykius Panevėžyje įvertino „Riterių“ kapitonas Felipe Brisola.

Sostinės komandą nužudė Roko Stanulevičiaus tolimas smūgis bei dvi kontratakos, po kurių buvo įmušti trys įvarčiai.

„Gavome pamokų, iš kurių pati svarbiausia – koncentracija. Užtenka šiek tiek prarasti ją ir kitos komandos pasiruošusios nužudyti tave. Todėl kiekvienose rungtynėse privalai būti pasiruošęs šimtu procentų – tiek fiziškai, tiek psichologiškai. Jei kažko nebus, turi susitaikyti su tuo, kad varžovas nubaus tave, kaip „Panevėžys“ mus nubaudė trečiadienį“, – komentavo F. Brisola.

Nuo pralaimėjimo iki kitų rungtynių „Riteriai“ turi keturias dienas tam, kad pamirštų blogiausią sezono mačą ir pasiruoštų naujam mūšiui. Šįsyk sostinėje prieš Telšių „Džiugą“, kuris pirmajame rate buvo nugalėtas 1:0.

„Dabar svarbiausia pamiršti tai, kas nutiko ir žiūrėti į priekį. Laukia naujas iššūkis, kuris yra, tarsi, naujas karas. O jame svarbiausias dalykas – trys taškai“, – nedaugžodžiavo F. Brisola.

Centrinės vienuoliktojo „Optibet A lygos“ turo rungtynės tarp „Riterių“ ir „Džiugo“ LFF stadione bus žaidžiamos sekmadienį 17:30 val.