fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

„Riteriai“ susirinko į pirmąją šiais metais komandinę treniruotę

Po daugiau nei mėnesio pertraukos sostinės „Riterių“ komanda šį ketvirtadienį rinkosi į „Sportimos“ maniežą, kur pradėjo pasiruošimą naujajam 2022-ųjų sezonui. Įžangą pratyboms davė naujasis fizinio rengimo treneris Marius Čeliauskas, po to sekė lengvas pasižaidimas.

„Futbole susiformavusi tokia praktika, kad pirmoje treniruotėje daugiau dėmesio žaidėjai skiria tarpusavio bendravimui, šypsenoms, o ne rimtam pasiruošimui. Šiandien treniruotėje dar nebuvo Gyčio Paulausko, Olaidės Badmuso, tačiau prisijungė nemažai naujų jaunų veidų, kurie gali prisijungti prie komandos.

Būtina pabrėžti, kad šiandien į treniruotę susirinkusi sudėtis dar tikrai nėra galutinė. Turime porą savaičių iki pirmųjų kontrolinių rungtynių, tuomet turėtų pasirodyti ir potencialūs naujokai“, – sakė klubo sporto direktorius Tadas Simaitis.

Manieže susibūrė didžioji dalis pernai komandai atstovavusių futbolininkų. Tarp jų buvo galima išvysti ir ekipos kapitoną, nacionalinės vyrų rinktinės gynėją Dominyką Barauską.

„Kaip ir kiekvienais metais, smagu sugrįžti po atostogų ir pasimatyti su komandos draugais. Visada būna toks lengvas jauduliukas, nes žinai, kad bus kažkas naujo – žaidėjai, treneriai, galbūt, kitokios treniruotės ir metodai. Žinoma, pats pasiruošimas būna sunkus ir varginantis, bet tai yra mūsų sporto dalis. Su naujais metais kartu ateina ir naujas sezonas, kurio tikrai labai laukiame“, – po treniruotės kalbėjo D. Barauskas.

Pirmuoju „Riterių“ varžovu kontrolinėse rungtynėse bus „Kauno Žalgiris“. Dvikova numatyta sausio 22 dieną.

P