fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

„Riteriuose“ keisis ir fizinio rengimo treneris

Šiemet į „Riterius“ po penkerių metų pertraukos sugrįžęs fizinio rengimo treneris Leonardo Iparraguirre palieka klubą. Nepaisant to, kad buvo bandoma kalbėtis dėl sutarties pratęsimo, bendrų aškų rasti nepavyko.

„Klubas matė Leo savo trenerių štabe ir toliau, tačiau derybos su treneriu nebuvo sėkmingos. Dėkojame jam už energiją, kurią jis atidavė dirbdamas klubo labui. Linkime sėkmės ir tariame iki pasimatymo“, – situaciją apibendrino klubo sporto direktorius Tadas Simaitis.

Pirmą kartą į klubą (tuometinius „Trakus“) L. Iparraguirre atvyko 2014 metų vasarą. Po šio karjeros etapo jis dar kuriam laikui liko Lietuvoje, tačiau vėliau išvyko į Latviją ir, galiausiai, namo į Braziliją.

Šiemet, jau prasidėjus sezonui, fizinio rengimo treneris sugrįžo į šalį, kurioje jis buvo praleidęs beveik dešimtmetį. Vos atvykęs Leo užsiminė, kad šis sugrįžimas dar labiau sustiprins jo ryšį su Lietuva.

L. Iparraguirre tapo antruoju „Riterių“ trenerių štabo nariu, kuris kitąmet negrįš į klubą. Priminsime, kad sutartis nepratęsta ir su vyriausiuoju treneriu Migueliu Morreira.

P