fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

Skirtingo amžiaus rinktinėse – penki „Riteriai“

Lietuvos nacionalinei vyrų, jaunimo U-21 ir U-18 rinktinėms atstovaus net penki „Riteriai“. Treneriai Valdas Ivanauskas, Marius Stankevičius bei Tomas Ražanauskas būsimoms kovoms iškvietė Dominyką Barauską, Valdą Paulauską, Artūrą Dolžnikovą, Matą Ramanauską ir Kajų Berštą.

D. Barausko lapkričio 12 dieną laukia FIFA pasaulio futbolo čempionato atrankos dvikova prieš Šiaurės Airiją bei po trijų dienų Vilniuje įvyksianti akistata su Kuveitu. Tai jau trečias kartas iš eilės, kai „Riterių“ kapitonas sulaukia vyriausiojo trenerio V. Ivanausko pasitikėjimo.

Trečią kartą iš eilės M. Stankevičiaus treniruojamoje rinktinėje žais V. Paulauskas, A. Dolžnikovas ir M. Ramanauskas. Pastarųjų laukia Europos čempionato atrankos susitikimai su Šiaurės Airija ir Slovakija.

Su pirmaisiais šiame atrankos cikle lietuviai dar nežaidė, o Slovakijoje buvo patirtas pralaimėjimas 1:3. Priminsime, kad tąsyk mūsiškiams įvartį pelnė A. Dolžnikovas.

Per ketverias rungtynes lietuviai yra iškovoję tris taškus, o sėkmingas pasirodymas būsimose rungtynėse leistų turnyro lentelėje pakilti į trečią vietą.

Vykdydama rinktinių kalendorinį varžybų planą, Lietuvos futbolo federacija organizuoja ir U-18 rinktinės treniruočių stovyklą Kaune, kurios metu bus sužaistos dvejos kontrolinės rungtynės prieš Suomijos bendraamžius. Šiai rinktinei atstovaus „Riterių“ B komandos saugas K. Beršta.