fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

Jaunimo U-21 rinktinėje – trys „Riteriai“

Europos čempionato atrankos rungtynėms su Malta ir Rusija Lietuvos jaunimo U-21 rinktinės vyriausiasis treneris Marius Stankevičius pakvietė tris Riterius: Matą Ramanauską, Valdą Paulauską ir Artūrą Dolžnikovą. Visa ši trijulė jaunimo rinktinei atstovavo ir rugsėjį startavus atrankai į 2023 metų čempionatą.

„Nesinori dalyvauti tik dėl dalyvavimo, todėl labai svarbu būsimose rungtynėse iškovoti taškų. Neabejoju, kad mes pajėgūs tai padaryti“, – sakė vienintelio jaunimo rinktinės įmušto šiame cikle įvarčio autorius A. Dolžnikovas.

„Rungtynėse su Ispanija gavome rimtą pamoką. Dabar bus proga pamatyti, ko ta pamoka verta. Žaisime prie savo žiūrovų – privalome tuo pasinaudoti“, – sakė milžinišką krūvį dvikovoje prieš Ispaniją atlaikęs M. Ramanauskas.

„Smagu, kaip ir kiekvieną kartą, būti įvertintam ir pakviestam. Be abejo, dar smagiau būtų laimėti. Mūsų grupėje netrūksta įdomių rezultatų, tad tikiuosi, kad to įdomumo pridėsime ir mes“, – sakė V. Paulauskas.

Lietuvos rinktinės akistata prieš Maltą įvyks spalio 8-ąją, o dar po keturių dienų į Lietuvą atvyksta Rusijos jaunimo rinktinė.