fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

„Riterių“ turnyre – antrasis atrankos etapas

Rugsėjo 10 dieną startavęs dvejus metus truksiantis ir du su puse tūkstančio vaikų įtrauksiantis „Riterių“ projektas pasiekė antrąją stotelę – šį penktadienį, rugsėjo 24-ąją, dėl kelialapių į pusfinalį varžysis dar keturios komandos.

„Įvertinus pirmojo „Riterių“ turnyro rezultatus, esame įsitikinę, jog antrasis preliminarus etapas taip pat bus sėkmingas. Džiugu, jog Vilniaus regiono mokyklos rodo iniciatyvą ir norą dalyvauti mūsų projekte, taip prisidėdamos prie bendrų tikslų – sveikos gyvensenos, didesnio moksleivių užimtumo skatinimo, futbolo populiarinimo“, – sakė projekto vadovė Jovita Savostaitė.

Priminsime, kad pirmajame turnyre kelialapius į pusfinalį iškovojo Švenčionėlių Karaliaus Mindaugo gimnazijos ir Vilniaus Sausio 13-osios progimnazijos trečiokų bei ketvirtokų komandos. Šįsyk prie jų bandys prisijungti Vilniaus Šeškinės pradinė mokykla, Vilniaus „Žiburio“ pradinė mokykla, Vilniaus „Atgajos“ specialioji mokykla ir Šolomo Aleicemo ORT gimnazija.

Turnyras bus surengtas sostinės „Sportimos“ manieže, jo pradžia 10 valandą. Turnyro nugalėtojai paaiškės kitų metų pavasarį.

Mokyklos, norinčios dalyvauti projekte, į kitus atrankinius etapus vis dar gali registruotis čia.