fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

Nugalėję „Neptūną“, „Riteriai B“ sugrįžo į Pirmos lygos dešimtuką

Pirmos lygos dvidešimt pirmojo turo rungtynėse „Riteriai B“ 1:0 išvykoje nugalėjo Klaipėdos „Neptūną“ bei turnyro lentelėje sugrįžo į dešimtąją vietą. Vienintelį įvartį, realizavęs vienuolikos metrų baudinį, 36 minutę pelnė Ernestas Andriušis.

Puikiai rungtynes pradėję ir aikštės viduryje kontroliavę žaidimą „Riteriai B“ pirmajame kėlinyje turėjo iniciatyvą, kuri buvo įtvirtinta uždirbtu vienuolikos metrų baudiniu bei pelnytu įvarčiu. Kaip parodė vėlesni įvykiai, tas realizuotas baudinys tapo pergalingu įvarčiu.

„Pirmasis kėlinys mums suteikė labai daug pozityvo. Per tas 45 minutes ne tik pelnėme įvartį, tačiau galėjome mokytis dalykų, kurie mums pagelbės ateityje“, – po rungtynių sakė „Riterių B“ vyriausiasis treneris Diogo Pinto.

Prieš pat pertrauką nesusivaldęs „Neptūno“ futbolininkas Aurimas Skurdelis buvo pašalintas iš aikštės, o tai „Riteriams B“ reiškė kiekybinę persvarą visą antrąjį kėlinį. Visgi antroji rungtynių pusė nebuvo tokia lengva, kokios buvo galima tikėtis.

„Po pertraukos buvo labai daug kovos, ilgų kamuolių, susistumdymų. Mes turėjome šansų padvigubinti skirtumą, tačiau jais nepasinaudojome. Teisybės dėlei, reikia pažymėti, kad ir „Neptūnas“ po vienos iš standartinių situacijų turėjo rimtą progą, bet mūsų vartininkas sužaidė nepriekaištingai.

Reziumuojant rungtynes, pasakysiu taip, kad futbole būna, jog nežaidi fantastiškai gerai, tačiau dienos pabaigoje džiaugiesi trimis iškovotais taškais. Mūsų tikslas šiose rungtynėse buvo išbandyti dar nebandytus dalykus, nes tai dalis proceso. Džiugu laimėti, bet tuo pačiu priminsiu, kaip svarbu yra mokytis“, – reziumavo D. Pinto.

Kitas Pirmos lygos rungtynes „Riteriai B“ žais jau penktadienį, rugsėjo 17 d., kur namuose 17 valandą priims Gargždų „Bangos“ jaunimą.

P