fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

„Riteriai B“ apmaudžiai nusileido „Panevėžiui B“

Pirmos lygos septynioliktojo turo rungtynėse sostinės „Riteriai B“ išvykoje 2:4 nusileido „Panevėžio B“ ekipai, kuri nutraukė trijų iš eilės „Riterių“ pergalių seriją.

Aikštės šeimininkai solidžiau pradėjo rungtynes, o besibaigiant kėliniui tą solidumą įtvirtino dviem Eimanto Abramavičiaus ir Fausto Steponavičiaus įvarčiais.

„Į aikštę išėjome su vieninteliu tikslu – laimėti. Galiu pasakyti, kad žaidėme organizuotai, gerai, deja, pirmojo kėlinio pabaigoje praleidome du įvarčius. Ypač antrasis rungtynes gerokai pakeitė“, – komentavo komandos vyriausiasis treneris Diogo Pinto.

Po pertraukos į aikštę buvo mestas Juozas Lubas. Saugas netrukus pelnė įvartį, kuris ne tik sušvelnino atsilikimą, bet ir savo komandai perteikė psichologinį pranašumą. J. Lubas tiksliai smūgiavo atsidūręs vienas prieš varžovų vartus baudos aikštelėje.

„Per pertrauką minėjau vaikinams, kad jei įmušime greitą įvartį, turėsime galimybę grįžti į žaidimą. Viskas gavosi puikiai – įvartis buvo įmuštas vos tik prasidėjus antrajam kėliniui“, – komentavo D. Pinto.

Žaidimo iniciatyvą perėmę „Riteriai B“ 62 minutę nuo varžovų jau nebeatsiliko. Po Artūro Dolžnikovo reido, sužaidimo į sienelę ir galingo smūgio rezultatas tapo 2:2. Panevėžiečių vartininkas šiek tiek lietė kamuolį, tačiau netrukus jis atsidūrė vartų tinkle.

Pajutę, kad varžovai nebepasitiki savimi, vilniečiai ir toliau pagrindinį dėmesį skyrė puolimui. Deja, už tai buvo nubausti dviem vienuolikos metrų baudiniais ir, tuo pačiu, dviem įvarčiais. Antruoju atveju, už paskutinės vilties pražangą Povilas Kalimavičius buvo pašalintas iš aikštės.

„Varžovų pergalę lėmė jų greiti puolėjai ir sėkmė. Deja, baudiniai mūsų darbą per rungtynes pavertė niekais“, – reziumavo treneris.

Po septyniolikos turų „Riteriai B“ rikiuojasi ant dešimtojo laiptelio. Kitas rungtynes komanda žais penktadienį 18:00 valandą Šiauliuose prieš antrą vietą užimančius Mindaugo Čepo auklėtinius.